Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan selejtes srácoknak mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan selejtes srácoknak mint én van esélye egy szerető női ölelésre?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sportos, nem vagyok kinézetre semmi extra, csak úgy vagyok. Nagyon sokat tanulok és dolgozom. Szeretethiányom van.
2015. júl. 4. 00:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Ha így becsicskulsz, akkor biztos nincs.
2015. júl. 4. 00:58
 2/22 anonim ***** válasza:

Lehet egyszerűen nincs időd ismerkedni? Nem tetszenek a ""sportos"" kigyúrt pasik, se az, ha nagyon "extra" a kinézetük. A sok tanulás és dolgozás elismerésre méltó, de ha egy pasinak emiatt nem lenne rám ideje, evidens hogy nem akarnék tőle semmit.

Írhatnál kicsit többet. Hány éves vagy? Tanulsz, mellette dolgozol? V

2015. júl. 4. 01:16
 3/22 A kérdező kommentje:

22, Informatikát tanulok, és mellette... hát egy gyárban dolgozom.

Időm mondjuk van, amikor épp nincs a nyakamba vizsga, vagy Zh de, egyszerűen félek az egésztől, elkezdek valakit megismerni én megkedvelem ő engem nem, általában ez így szokott menni, és utána nekem rossz.

2015. júl. 4. 01:20
 4/22 anonim ***** válasza:
Evidens, hogy evidens. Nekem is szerethiányom van nyugi. A szél sem mindíg egyfelé fúj.
2015. júl. 4. 01:21
 5/22 A kérdező kommentje:
nekem is a szeretethiánnyal van gondom.
2015. júl. 4. 01:22
 6/22 anonim ***** válasza:

Es mitol vagy selejtes?

Kivancsi lennek, hogy te kit tartasz selejtes pasinak?

2015. júl. 4. 01:31
 7/22 A kérdező kommentje:

magamat.

Lényegébe azért mert gyenge jellem vagyok, nem tudok erős lenni, max ezt mutatom, de első olyan helyzetben mikor valaki meg tud érinteni elbőgném magam.

2015. júl. 4. 01:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Tanulsz es dolgozol egyszerre. Te minden vagy, csak nem gyenge jellem.

Az erintes meg kivalthat ilyen reakciot, es hidd el, hogy van olyan lany aki ertekelni fogja.

2015. júl. 4. 01:40
 9/22 A kérdező kommentje:
köszi, igen főként érintésen alapuló dolgokra gondoltam.
2015. júl. 4. 01:44
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha van elég pénzed, akkor lehet rá esélyed simán
2015. júl. 4. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!