Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a kissé ügyetlen szégyenlős fiúk?
Nem, nem csak neked; szerintem cukik, és én a cuki embereket szeretem, a "cukiság" tesz valakit számomra szerethetővé, szóval hogy olyan kis kedves, barátságos:)
Hát amúgy, hogy mivel csaljad őket magadhoooz... Hát nemtom, még sohasem pasiztam:D Csajoztam se:D Keresd a tekintetüket, és mosolyogj rájuk kedvesen, és azt gyakran, sokat, de amúgy, ha annyira bátortalanok, talán önbizalomhiányosak is lehetnek szegénykék, úgyhogy lehet, hogy majd neked kell kezdeményezni a szóba elegyedést is.
Ja persze,majd hiszem ha látom. :)
Mert ilyesmi srácként még soha egyetlen nőnek sem tetszettem életemben,szóval... :/
24/F
#18 Attól hogy te még nem találkoztál valamivel, attól az még létezhet. Velem sem találkoztál még.
#19 Hát igen, ez az irány jól hangzik, jajj csak tartsak már ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!