Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darkblak kérdése:
Egy kapcsolat elején,1-2 hét után illik megkérni a lányt arra, hogy fogamzásgátlót szedjen?
Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy együtt járunk, úgy két hete gabalyodtunk össze, persze már hónapok óta ismerjük egymást. Aludtunk egymásnál egy-két alkalommal, de még nem tudom, mennyire lesz tartós a dolog. Nem volt pont ilyen helyzetem eddig, és most nem tudom, illik-e ennyi idő után ilyenre megkérni a lányt anélkül, hogy túlságosan elköteleződnék... Nem tinédzserek vagyunk, szedte is korábban, de az előző barátja után elhagyta.2015. júl. 3. 15:38
11/12 anonim válasza:
Szerintem sem illik megkérni, hogy szedjen, még egy hosszú kapcsolatban sem. Gondolj bele, a tabletta tönkrevágja a hormonháztartását, és csak azért mert neked kényelmesebb ez, mint óvszert húzni. Pár hónap múlva felvetheted, hogy miért nem szedi már, miért hagyta abba, max újra elkezdi magától, de kérni ne kérd.
12/12 anonim válasza:
Meg kell beszélni. Vesd fel,hogy sokkal jobb lenne így ha neki is az akkor meg fogja tenni sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!