Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolat elején,1-2 hét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darkblak kérdése:

Egy kapcsolat elején,1-2 hét után illik megkérni a lányt arra, hogy fogamzásgátlót szedjen?

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy együtt járunk, úgy két hete gabalyodtunk össze, persze már hónapok óta ismerjük egymást. Aludtunk egymásnál egy-két alkalommal, de még nem tudom, mennyire lesz tartós a dolog. Nem volt pont ilyen helyzetem eddig, és most nem tudom, illik-e ennyi idő után ilyenre megkérni a lányt anélkül, hogy túlságosan elköteleződnék... Nem tinédzserek vagyunk, szedte is korábban, de az előző barátja után elhagyta.
2015. júl. 3. 15:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
77%
Szerintem sem illik megkérni, hogy szedjen, még egy hosszú kapcsolatban sem. Gondolj bele, a tabletta tönkrevágja a hormonháztartását, és csak azért mert neked kényelmesebb ez, mint óvszert húzni. Pár hónap múlva felvetheted, hogy miért nem szedi már, miért hagyta abba, max újra elkezdi magától, de kérni ne kérd.
2015. júl. 3. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
8%
Meg kell beszélni. Vesd fel,hogy sokkal jobb lenne így ha neki is az akkor meg fogja tenni sztem.
2015. júl. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!