Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darkblak kérdése:
Egy kapcsolat elején,1-2 hét után illik megkérni a lányt arra, hogy fogamzásgátlót szedjen?
Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy együtt járunk, úgy két hete gabalyodtunk össze, persze már hónapok óta ismerjük egymást. Aludtunk egymásnál egy-két alkalommal, de még nem tudom, mennyire lesz tartós a dolog. Nem volt pont ilyen helyzetem eddig, és most nem tudom, illik-e ennyi idő után ilyenre megkérni a lányt anélkül, hogy túlságosan elköteleződnék... Nem tinédzserek vagyunk, szedte is korábban, de az előző barátja után elhagyta.2015. júl. 3. 15:38
1/12 anonim válasza:
milyen kedves, egyelőre csak dugogatnád, de azt elvárnád, hogy fogamzásgátlót szedjen...
megkérni megkérheted, de a helyében képen röhögnélek
2/12 anonim válasza:
Szóba hozni szóba hozhatod, hogyha úgy érzi, tartós lesz a kapcsolatotok, akkor milyen módon szeretne védekezni. De az első hónapokban nyugodtan barátkozz a gumival, mielőtt elvárnád a barátnődtől, hogy megbolygassa a hormonháztartását. Mire felíratja és elkezdheti szedni, a legjobb esetben is néhány hét.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy illik-e vagy sem, de én soha nem kérném meg a barátnőmet arra, hogy szedjen gyógyszert. Nyilván kényelmesebb nekem is ha tabit szed, de az akkor legyen az ő akarata és ne azért szedje mert nekem kényelmesebb.
25/F
5/12 anonim válasza:
Ez nem illem kérdése, ez megegyezés kérdése.
6/12 anonim válasza:
Szerintem max. ezt egy tobb honapos , komoly kapcsolatban illik, ha csak a lany nem elobb hozza fel.
De ket het utan...
7/12 anonim válasza:
engem nem kértek meg, nem is a szex miatt kell szednem elsősorban. de ha a barátom megkért volna erre, képen törlöm. :D
8/12 anonim válasza:
miért is ne? ha előző csávókának szedte,akkor neked is szedheti,semmi extra dolog nincs ebben,így kényelmes mindenkinek.
te ismered,hozd fel szépen a témát.A rendszeres és változatos szex hozza legközelebb egymáshoz az embereket ,így lehet a dologból még több :D
9/12 anonim válasza:
Két éves kapcsolatom van és barátom hiába kérte meg minimum tízszer, így sem mentem bele a gyógyszerszedésbe. Szóval, ha ilyen nőt fogsz ki, mint én, soha az életben nem fog elkezdeni gyógyszert szedni, de aki meg pártolja ezt, azzal csak meg kell egyezni, rákérdezni időtől függetlenül.
10/12 anonim válasza:
Soha nem illik megkérdezni, ez a nő döntése kell hogy legyen. Az ő teste. Neked ebbe nincs beleszólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!