Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerveztem, mégis a csaj miatt jönnek, mit tegyek?
Szerveztem egy volt osztálytalálkozót.
Mindenki lemondta,(dolgoznak, stb,) kivéve egy csaj. Így úgy nézett ki, ketten megyünk, beülünk valahova iszogatni. Aztán a csaj beszélt két sráccal, skik nekem vagy nem válaszoltak, vagy nemet mondtak, a csajnak meg ugrottak, így 4en leszünk.
Kicsit ezt megalázónak érzem, hiszen a csaj miatt jönnek, én meg akkor majd ott leszek a sarokban...??Ha ketten mentünk volna a csajjal, oké....de csak miatta jönnek a srácok. Hogyan viselkedjek majd?
megmondanám hogy nem látom őket ott szívesen miután nemet mondtak,és azt is megmondanám hogy viszont hol látnám örömmel őket mégis :)))
a csajt szépen ellenük hangolnám,észrevétlenül,hogy ezek egyébként is mifélék hazudozók mindig is azok voltak,legalja emberek stb.
legalábbis ha elkerülhetetlen lenne a találkozó mindenképp negatív képet kell látnia róluk.
ami csak az miatt lehetne elkerülhetetlen,hogy nem akarnád a lány előtt mutatni hogy te bizony a két srácot elzavartad az anyjába,ez meg csak akkor fontos ha akarsz a lánytól valamit :D
ez végtelenül egyszerű,de mégis kicsit bonyolultnak tűnhet
hát kérdezd meg hogy hárult el az akadály aminek köszönhetően mégis el tudtak jönni.....
ez egy jelenség amúgy csak nem szabad sértődötten reagálni inkább megjátszani a naivat "tudod hogy igazából tudom alapon"
ez arra emlékeztet engem hogy amikor én viccet mondtam akkor elengedték a fülük mellett. amikor 1 hét múlva más mondta ugyanezt a viccet persze hahota,röhögés...én érdeklődni kezdtem hogy 1 hét kellett-e ahhoz hogy leessen a poén amit múlthéten mondtam
Kérd meg a csajt, beszéljen a többiekkel is, hátha neki jobban megy a szervezés. :) Ne érezd megalázónak, nem biztos, hogy pont a személyed ellen irányul.
Másik verzió: sok mindenkit utáltak az osztályból, most a csaj elmesélte, hogy ezek nem lesznek ott, így már vonzóbb az ötlet, kisebb bulival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!