Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már így?
Amikor az égatta k**úrva világon semmihez nem volt kedvetek, néha csak ültetek bámultatok ki a fejetekből max zenét hallgattatok , és azon filóztatok, mi a f**aszt csináljatok h jobb legyen? Vagy nem kaptátok meg azt a személyt akit nagyon szerettetek volna magatok mellé de mást választott vagy lemaradtatok róla. És túlzottan egyedül voltatok.
Amikor nem voltatok éhesek sem, szinte semmi nem ment le, akik cigiztek azok többet szívtak.
Ez remélhetőleg átmeneti?
Erős jellem vagyok mindig mindent lecarok, de volt olyan amikor magam alatt voltam, és azért nem ennyire ahogy leírtad de semmihez nem volt kedvem ráadásul akkor is nyár volt. Majdnem 2 hónapig tartott.
Mondjuk 104 kg voltam és lementem 85-re ilyen téren hasznos volt :)
Voltam, kb 8 eve, felkelni sem volt kedvem csak a plafont bamultam, uldogeltem csendben....sirtam a konyhakovon es roppantul sajnaltam magam. Aztan felalltam es ott es akkor megfogadtam, h soha de soha nem fogom magam atengedni ennyire senkinek, es ennel en jobb csak vagyok.
Kb.ket honapot toltottem igy aztan elmult, kiszerettem belole...de meg most, 8 ev utan is eszembe jut de ma mar csak mosolygok rajta:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!