Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondania nekem hogy más van a képben vagy nem?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy nő kollégám, aki a kollégám,aki nagyon tetszik nekem, szerelmes is vagyok belé, ő ezt tudja. Volt már egy próbálkozásunk, de a volt barátját nem tudta elfelejteni és ezért inkább nem próbálkoztunk tovább, abban maradtunk hogy elfelejti, aztán alakul ahogy alakul a dolog. Látszik rajta hogy felejteni akar, tesz is érte. Van, hogy látszik rajta hogy örül ha meglát engem, van hogy kicsit távolságtartóbb, azt tudom hogy nem vagyok neki közömbös. Nemrégen megtudtam hogy egy másik férfi bejött a képbe nála, neki sem közömbös és találkoztak is már ( nem tudom hogy randi volt-e, de találkoztak kettesben ). Nekem nem szólt semmit erről, pedig sokat beszélünk, próbálom vele tartani a kapcsolatot, hogy majd ha végre túl lesz a volt barátján akkor tudja hogy hahó én itt vagyok, és ez a lényeg. Ilyenkor neki illene beszélnie velem, megmondania, hogy találkozgat mással amikor tudja hogy várok rá? Sokáig voltak együtt a volt barátjával, én voltam az első férfi aki a volt barátján kívül érdekelte, mikor megismert utána nem sokkal azt hitte már túl van a volt barátján és én érdekeltem.2015. júl. 2. 18:58
1/3 A kérdező kommentje:
Barátok vagyunk, próbálok hozzá barátként viszonyulni, nem siettetem, tudja is. Azt mondta hogy most nem akar kapcsolatot, el akarja előbb felejteni az exét, ezután tud csak másra koncentrálni, ami érthető, én is így csinálnám. Csak hát találkozott egy másik férfival, akivel tetszenek egymásnak, és ezt nem mondta nekem. Nem szokott baráti alapon találkozni más neműekkel, velem sem nagyon szokott munkahelyen kívül kettesben, mert tudja, hogy szeretem őt.. és tudja hogy azért hívom el valahova, mert meg akarom őt nyerni, viszont ő még nincs abban az állapotban, hogy észrevegyen engem még. Ez érthető, mert talán én is így csinálnám.
2015. júl. 2. 19:06
2/3 TallandThin Boy válasza:
Sajnálom,m de csak le akart téged koptatni. Elég egyértelmű a helyzet. Ha mással simán találkozgat, akkor veled miért nem teszi? Hát, mert nem te érdekled. Nehogy elhidd ezt a kamu szöveget.
3/3 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy nem kamu szöveg, mert amikor először lekoptatott, akkor megmondta egyértelműen, hogy mást szeret és nem akar engem hülyíteni, és addig nem akar semmit, ameddig nincs túl az exén. Ezt most is megtudta volna mondani nekem, hiszen egyszer már megmondta. Gondolom bejött a képbe az a másik hirtelen, és ő jobban megtetszett neki elsőre.Velem is volt már, hogy nem akartam valakivel találkozni, mert még nem voltam túl a másikon és nem akartam hülyíteni, mert tudtam hogy nyomulni akar és meg akar nyerni. De ilyenkor el kellene mondania nekem ezt vagy a fent leírtak alapján nincs hozzá jogom hogy rákérdezés nélkül elmondja ezt nekem?
2015. júl. 2. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!