Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a szőrösödés miatt kidobott. Szerintetek igaza van? 21/L
apukám spanyol és tőle örököltem a sötét hajat/ szőrt. ( vizsgáltak, nem hormonprobléma) Mindig gondba voltam a szőrtelenítéssel, epilálom szinte mindenem..
a barátom először látott póló nélkül amikor megkérdezte, hogy én szőrtelenítem-e a hasam mert hogy úgy látja.. mondtam neki hogy sajnos muszáj.. ezek után kb hozzámérni sem akart és másnap elmondta, hogy neki ez így nem fog menni
Jó szűrő ez neked.
Joga van eldönteni, hogy mit fogad el a másikban és mit nem, de neked tudnod kell, hogy az ilyen emberek azok, akik később elhagyják, megcsalják a párjukat, ha annak valamiért változik a külseje, még ha ez esetlegesen egy betegség miatt is van így.
Ő nem valószínű, hogy ki tud majd alakítani egy igazán mély lelki, szeretetteljes szerelmi kapcsolatot, nem irigylem a jövendőbeli párját.
Van akit taszít, van aki elfogadja és van akit nem zavar. Igazából ő is el tudta fogadni a dolgot, ha nagyon akarja, de egy idő után csak rosszabb lett volna, ha így tesz.
Lehet rá haragudni, hogy ilyen felszínes és sokaknak nem túl fontos dolgon fennakad, de voltaképp még kiszállt mielőtt bármi komolyabb lett volna a kapcsolatból és egyenesen megmondta miért ne működhetne, ezt mindenképpen díjazd.
Aztaleborultszivarvégitneki....Nem nincs igaza...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!