Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi perverzségekre akar egy nőt rávenni az beteg? Van olyan nő normális nő, akik ezeket megteszi valakinek?
Szerintem értelmes nő ilyen dolgokat nem fog megtenni, hogy gloryhole és bukkake.
Még az talán belefér, hogy a párjával esetleg, közös megegyezés alapján valakit
bevesznek 3.-nak, de ez nagyon gáz.
Szerintem azért van egy határ...
Még a szexkapcsolatban is, a párkapcsolatról már nem is beszélve.
Én nem fogok egy lyukon keresztül idegeneket le@@pni, meg megengedni, hogy 4-5 pasi rám élvezzen, meg, hogy lepi..siljék a melleimet.
Ez kicsit beteg dolog.
Meg, hogy majd kiválaszt egy idegent az utcán és azt le kell sz@@pjam...gáz-gáz-gáz.
Én ilyen pasival nem akarok tovább járni.
Nem tartom magam betegnek, de ezek a dolgok bejönnek. Viszont soha nem akarnám ráerőltetni senkire ezeket a vágyakat. Elmondanám neki és örülnék, ha vevő lenne az efféle "perverz" dolgokra :D
Exemmel nagyon szerettük egymást és mégis terveztük a többes szexet, meg hogy pasizzon egy buliban a szemem láttára ilyenek. Aztán voltak alkalmak mikor mondta, hogy ha tudná hogy számára jó pasi lenne a lyuk másik oldalán akkor a gloryhole is mehetne. Sajnos egyiket sem válósítottuk meg, mert szakítottunk más okokból. Amúgy ez csak testiség, ilyenkor a pasik kb "vibrátorok" és "ajzószerek" lennének. Semmi több. Szerintem külön lehet választani a szexet és a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!