Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sétálok a városban és még a vezető férfiak is megnéznek közben, az miért lehet?
Sziasztok gyakori népe:)
Nem öltözöm örömlányként, ma egy sima csőszárú farmer, egy fehér póló, egy farmerkabi, meg egy edhardy simi volt rajtam. Cuki hajjal, kevés sminkkel :)
Kicsit idegesitő..és nem szeretem ha bámulnak.
18/l
Teljesen egyetértek veled....én huszonéves vagyok, az utcán azért vagyok, mert dolgozni járok, tehát képzelheted, hogy nem pics@szoknyában és mellkilógós pólóban járkálok:D hanem farmer + póló + dzseki, copfba fogott haj, smink is kevés (de úgyis napszemüveg van rajtam szóval senki sem látja:D)...és még így is bámulnak..
És ne aggódjatok, nem azért mondom/írom ezt, hogy kérkedjek....én lennék a világ legboldogabb embere, ha nem bámulnának!!!! Nagyon zavar...ennél már nem tudok "slamposabban" öltözni....úgy, hogy az irodában is megálljam a helyemet:D
Nem tudom, kukászacskót húzzak-e a fejemre:D:D Akkor meg azért bámulnának, de legalább én nem látnám:D
Amúgy aki azt mondaná erre, hogy akkor azért bámulnak mert ronda /fogyatékos /stb. vagyok....1. napszemüveg van rajtam, ha ocsmány lennék, akkor sem látnák, 2. többször is ellenőriztem már, hogy nincs-e rajtam valami fura, de nincs:D 3. a testalkatom sem extrém (sportos vagyok, de átlagos)...szóval választ akarok én is:D
Vagy inkább csak azt, hogy a szüleik megtanítsák ezeknek az embereknek kiskorukban, hogy másokat bámulni nem illik.
És igen, az is igaz, hogy azért vagyok így kiakadva, mert én is jobban észreveszem a bámulókat, mint az átlagos lányok, mert én jobban rühellem ezt:D
pacsi kérdező:D
Jéé... még egy normális emberi lény aki értelmes kommentet is tud hozzáfűzni a dolgokhoz és nem egy sajnálatra méltó nyomi élettelen pöts.
Azthiszem együtt kell élnünk a figyelő szemecskékkel.. :)
Ja, de azért látod, hogy lepontoztak 0%-ra:D:D Nem mintha azért lennék itt, hogy verhessem magam a pontjaimra, soha nem érdekelt:D
Tényleg nem tartom magam szépnek, és krvára idegesít, ha bámulnak:D miért olyan nehéz ezt megértenie a többi válaszolónak, aki annyira unatkozik, hogy nyomkodja a minuszokat?:D
Nem minden lány szereti, ha bámulják...azt sem szeretem, ha idős nénik bámészkodnak rám, pedig azok is szoktak:D biztosan azt gondolják, hogy "Jajj ezek a mai fiatalok, hogy néznek kii??? Farmerban és pólóban járnak??? Nooormális??" :D Őket sem értem...tudom, hogy kb kevés kivétellel, mindegyik egy Magdi néni és szeret más emberek életébe beletúrkálni, és bámulni....de NEM ILLIK...ennyi, és még a fiatalok illetlenek...pff:D
A legjobb az, amikor direkt slamposan, smink nélkül, kontyba fogott hajjal és a legszakadtabb melegítőben megyek le a sarki boltba és megbámul egy ember:DDD komolyan, marad a kukászacskó:D
pedig smink nélkül aztán pláne csúnya lehetek....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!