Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sétálok a városban és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sétálok a városban és még a vezető férfiak is megnéznek közben, az miért lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok gyakori népe:)

Nem öltözöm örömlányként, ma egy sima csőszárú farmer, egy fehér póló, egy farmerkabi, meg egy edhardy simi volt rajtam. Cuki hajjal, kevés sminkkel :)

Kicsit idegesitő..és nem szeretem ha bámulnak.

18/l

2015. jún. 30. 17:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
ezek alapján nem azért néznek mert szép vagy....:D azért ritka az olyan szép nő akit bámul a világ...te nézed inkább ki az aki nézhet téged :,D
2015. jún. 30. 17:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Én fizettem le őket,hogy legyen egy jó napod.
2015. jún. 30. 18:09
 13/23 Költőnő? ***** válasza:
ezek szerint te is nézed őket. Bár fel nem foghatom, hogyan tudsz egyszerre minden pasit szemmel tartani köztereken. Bár biztos van ilyen skill. Nem tudom, engem ez kb sosem érdekelt.
2015. jún. 30. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Tudod te, hogy b..szandó vagy, és élvezed is, sőt még itt is ezt akarod hallani. SZÁNALMAS!
2015. jún. 30. 18:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Mennyi féltékeny világtalan kocka van itt istenem :) Kívánok nektek sok jót az életben, látszik hogy most a legnagyobb boldogságotok az undokoskodás.. Szánlak titeket, puszi :)
2015. jún. 30. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
kezdem érteni miért utálják itt annyian a nőket
2015. jún. 30. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen egyetértek veled....én huszonéves vagyok, az utcán azért vagyok, mert dolgozni járok, tehát képzelheted, hogy nem pics@szoknyában és mellkilógós pólóban járkálok:D hanem farmer + póló + dzseki, copfba fogott haj, smink is kevés (de úgyis napszemüveg van rajtam szóval senki sem látja:D)...és még így is bámulnak..

És ne aggódjatok, nem azért mondom/írom ezt, hogy kérkedjek....én lennék a világ legboldogabb embere, ha nem bámulnának!!!! Nagyon zavar...ennél már nem tudok "slamposabban" öltözni....úgy, hogy az irodában is megálljam a helyemet:D

Nem tudom, kukászacskót húzzak-e a fejemre:D:D Akkor meg azért bámulnának, de legalább én nem látnám:D

Amúgy aki azt mondaná erre, hogy akkor azért bámulnak mert ronda /fogyatékos /stb. vagyok....1. napszemüveg van rajtam, ha ocsmány lennék, akkor sem látnák, 2. többször is ellenőriztem már, hogy nincs-e rajtam valami fura, de nincs:D 3. a testalkatom sem extrém (sportos vagyok, de átlagos)...szóval választ akarok én is:D

Vagy inkább csak azt, hogy a szüleik megtanítsák ezeknek az embereknek kiskorukban, hogy másokat bámulni nem illik.

És igen, az is igaz, hogy azért vagyok így kiakadva, mert én is jobban észreveszem a bámulókat, mint az átlagos lányok, mert én jobban rühellem ezt:D

pacsi kérdező:D

2015. jún. 30. 19:35
 18/23 A kérdező kommentje:

Jéé... még egy normális emberi lény aki értelmes kommentet is tud hozzáfűzni a dolgokhoz és nem egy sajnálatra méltó nyomi élettelen pöts.

Azthiszem együtt kell élnünk a figyelő szemecskékkel.. :)

2015. jún. 30. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja, de azért látod, hogy lepontoztak 0%-ra:D:D Nem mintha azért lennék itt, hogy verhessem magam a pontjaimra, soha nem érdekelt:D

Tényleg nem tartom magam szépnek, és krvára idegesít, ha bámulnak:D miért olyan nehéz ezt megértenie a többi válaszolónak, aki annyira unatkozik, hogy nyomkodja a minuszokat?:D

Nem minden lány szereti, ha bámulják...azt sem szeretem, ha idős nénik bámészkodnak rám, pedig azok is szoktak:D biztosan azt gondolják, hogy "Jajj ezek a mai fiatalok, hogy néznek kii??? Farmerban és pólóban járnak??? Nooormális??" :D Őket sem értem...tudom, hogy kb kevés kivétellel, mindegyik egy Magdi néni és szeret más emberek életébe beletúrkálni, és bámulni....de NEM ILLIK...ennyi, és még a fiatalok illetlenek...pff:D

A legjobb az, amikor direkt slamposan, smink nélkül, kontyba fogott hajjal és a legszakadtabb melegítőben megyek le a sarki boltba és megbámul egy ember:DDD komolyan, marad a kukászacskó:D

pedig smink nélkül aztán pláne csúnya lehetek....:D

2015. jún. 30. 20:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100 kiló csak a feneked, ismerlek. Nem akarlak megbántani, de szörnyülködnek, azért néznek. Sajnálom!
2015. jún. 30. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!