Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farokkal hogy legyen az embernek nagy önbizalma csajozásban?
Figyelt kérdés
Ha lehet ne azt tanácsoljátok,hogy legyen sok pénzem :D2015. jún. 29. 16:05
1/11 anonim válasza:
Először juss el az ágyig, ott majd aggódhatsz a farkad miatt.
2/11 anonim válasza:
Én lányként pl jobban szeretem a kis farkúakat (tolvajkulcsosok ahogy haverom nevezi) mivel ők általában jobban oda figyelnek a másikra hogy élvezze a szexet és ha a lány szűk típus akkor élvezni is tudja persze ha nincs túl tágítva ujjazással. Szóval legyen önbizalmad és olyan lányt keress aki kedves és elfogad téged :D
3/11 anonim válasza:
az a tapasztalatom, hogy miután már eljutunk az ágyig, a farokméret közel sem számít annyit, mint ti pasik hiszitek :) olyan nincs, hogy levetkőzöl, és én röhögve kiszaladok a szobából, majd többet sosem látsz. randizunk sokáig, kölcsönös a vonzalom, a tetszés, és idővel eljutunk az ágyig, ahol farokmérettől függetlenül fantasztikusat szerelmeskedünk- mert odafigyelsz rám, törődsz velem és az igényeimmel, és nyilván nekem is tetszel annyira, hogy tegyek az ügy érdekében dolgokat- pl olyan pozitúrát válasszunk, ami a legoptimálisabb. Én őszintén hiszek a farok méretének lényegtelenségében, amikor szerelmeskedésről van szó, voltam már 12 centis és 22 centis pénisszel is, aztán valahogy mindkettő teljesen kielégítő volt. Nem ezen múlik, erre gondolj.
4/11 anonim válasza:
hiába lenne akár nagy, attól még nem lesz önbizalmad...
8 cm felett és 18 cm alatt egyáltalán nem számít a lányoknak, hogy mekkora...
6/11 anonim válasza:
SENKIT SE ÉRDEKEL MEKKORA A FARKAD!!!
Legalábbis biztos nem olyan mértékben, mint ti férfiak hiszitek. Ha már valakivel eljutsz az ágyig a csajnak eszébe se jut majd azon gondolkodni hogy kicsi e a farkad vagy sem.
7/11 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy nem értem mi a baj a kis farokkal. Egy nőnek a hüvelye 8-10 cm hosszú. Ezért teljesen mindegy, hogy 11 cm a farkad vagy 21 cm ugyanannyit érzünk belőle.:D
Srácok fölösleges, hogy emiatt önbizalomhiányotok legyen.
8/11 anonim válasza:
Kérdező kérlek ne görcsölj ilyeneken mert ha oda jutsz majd,akkor gondot okozhat.A minőség nem a méreten múlik,hanem a szexuális kultúrádon illetve a jellemeden.Ha figyelsz a partneredre,odaadó vagy akkor nem lesz gond.Nem csak pénisszel lehet egy nőt kielégíteni ahogy téged se egy puncival.Ne görcsölj hidd el nem éri meg.
9/11 anonim válasza:
irigyellek testvérem, h neked kicsi, de most halál komolyan, enyém lenne kisebb
10/11 anonim válasza:
Mennyire kicsi? A LEGKISsebb amit tapasztaltam egy olyan ferfie volt, aki mindenkit el akart csa itani, olyan dumaja volt, hogy hullottak az olebe a nok. De felt, hogy kicsi a farka. Szex elott sokszor eloadta, hogy jaj neki kicsi...de mindenfele massal igyekezett kompenzalni. Aztan sikerult megnyugtatni, hohy nem kicsi, onnantol vegre abbahagyta a hulye aggodasait:-))).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!