Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mondjam neki vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mondjam neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki 20 éves én pedig 17 -vok és nagyon szeretem ! és csajok ha ti lennétek 20 évesek és lenne 1 17-éves pasi barátotok aki csak barát és el mondaná nektek h szeret akkor ti hogy reagálnátok ? nagyobb figyelmet szentelnétek utánna neki ? vagy nem lennétek utánna olyan jóba vele ?
2010. márc. 2. 18:35
 1/7 A kérdező kommentje:
és irjatok ha már volt ilyen és utánna mi volt a helyzet kettőtök közt kösszi !!
2010. márc. 2. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
figy korfüggetlenül ne mondd soha egy csajnak h szereted egy ideig. főleg ne amíg nem jártok.
2010. márc. 2. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megbánni azt , amit nem mondtál ki sokkal rosszabb, mint megbánni ,amit kimondtál
2010. márc. 2. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mondd el neki...azzal nyerhetsz a legtobbet. ha igy erzel tenyleg akkor az lesz a legjobb ha elmondod,es a kor kulonbseg nem szamit...es en igen beszelnek vele,ha ilyen helyzetben lennek...es ki tudja...lehet o is erez valamit
2010. márc. 2. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, hogy reagálnék, hogy ő ezt milyen formában adja elő. Ha nyomulósan, akkor megijednék és a közelébe sem mennék, messze elkerülném. Ha komolyan, értelmesen elmondja, hisztitől, idétlen röhögésektől mentesen, akkor én is így állnék hozzá és őszintén elmondanám az én véleményemet e tekintetben. Ha nemleges is lenne a válaszom, akkor is a srác reakciójától függene a dolog további kimenetele. Ha elfogadja a negatív választ és tovább tud lépni anélkül, hogy érezteti velem a megbántottságát, vagy esetleges dühét, akkor én is így tennék és ott folytatnánk a barátságot, ahol abbahagytuk, többet nem is említve a dolgot.
2010. márc. 2. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
ha nekem is tetszene a srác nem zavarna a korkülönbség akkor kedvező választ adnék de ha nem akkor megmondanám neki hogy nem akarok többet mint barátság. ha utána azt látom hogy a srácot nem készíti ki ha a közelemben van és nem bunkó miután visszautasítottam ugyanúgy barátok maradhatnánk
2010. márc. 2. 18:48
 7/7 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat hát már vagy 7-hónapja szeretem és egyre jobban kezdem azt érezni hogy el kéne neki mondani hát nam tudom még alszom rá párat :S
2010. márc. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!