Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak nem a külsőre mennek, miért van az, hogy ha meggazdagszanak, akkor nem átlagos nő virít az oldalukon, hanem üresfejű szőke cicababák?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 11:38
11/17 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy minden ötödik ember milliomos. Érdekes helyen éltek. Álomvilág a neve.
2015. jún. 28. 12:36
12/17 anonim válasza:
Ez azért elég összetett kérdés.
A nők is azt mondják, hogy nem a külső, hanem a belső a fontos, mégis nem túl jóképű férfiak közül elég kevesen kapják meg a bizonyítási lehetőséget, még átlagos lányoknál is, hogy megmutathassák a személyiségüket
Ha egy ilyen férfi egy idő után meggazdagszik, akkor attól még nem lesz jóképűbb, viszont a cicababákat pénzzel is meg lehet szerezni, így szerintem érthető, hogy egy idő után abba az irányba kezd orientálódni.
13/17 anonim válasza:
Mert az az elvárás, hogy ezt mondják. Én sose állítottam, hogy bejönnek a ronda pasik is. (Pénzesnek lennie nem kell.)
14/17 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Azért megyünk a külsőre, mert a nők legtöbbjében nincs más, amit becsülni vagy tisztelni lehetne.
#13 de azért ha zsákszámra állna otthon nála a lóvé, akkor azért kéne :) naaa ugyeeee azért csak... :$$$
15/17 anonim válasza:
Amikor szegény voltam, ez logott a falamon: www.lightinthebox.com/hu/p/hang-festett-olajfestmeny-kezzel-festett-emberek-meztelen-modern-anelkul-belso-keret_p7143089.html?currency=HUF&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=133_29488%7C160_34550&country_code=hu&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=393069971702&adword_kw=&adword_pos=&adword_pl=&adword_net=u&adword_tar=&adw_src_id=7646038313_7698308066_81034832773_pla-837109661496&gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y8to9Li_izr5Cxep-5GPf2de1X67Z0su-PXmI1utKzfsSdB7bm0XDUaAlo7EALw_wcB most pedig ez: [link]
16/17 anonim válasza:
hát, nem mondanám, hogy a pénz jót tett az ízlésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!