Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom abszolút nem bókol. Miért?
Talán neki nem ez a szeretetnyelve. A férfiak gyakran képtelenek értékelni vagy kifejezni az ilyesmit. Nem, nem veszik észre, ha utalgatsz. SOha. Ki kell mondani nyíltan: Drágám, nekem szükségem van verbális megerősítésekre ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Kérlek, picit gyakrabban ügyelj arra, hogy szóban is kifejezd, hogy tetszem neked, mert így úgy érzem, mintha nem így lenne.
Aztán meglepődsz, hogy ha figyel, megy neki :) De ez csak akkor működik, ha az igények kölcsönösek, és ő is elmondhatja, hogy mi bántja,vagy mi az, ami nem jó neki.
Köszönöm! :)
Én egyből észreveszem ha őt valami bántja, és azonnal meg is kérdezem őt. Jó a kommunikáció köztünk, nincs ezzel semmi baj, csak vannak dolgok amik úgy tűnik, h nehezebben kerülnek a felszínre... :)
a korábbi kommentekre: hiába emeled be aggyal, hogy megtesz ilyen dolgokat, ha attól még hiányérzeted van.
fordítva sincsenek tőle elájulva a férfiak, ha segítesz nekik pakolni meg mosogatni, és nem is kell. attól még, hogy úgy érzik, a pakolás nem az ő dolguk, ez nem a szeretet kifejezése, csak normális emberi együttműködés, elvárható.
a szeretet nyelve a figyelem. én is olvastam a könyvről. vonzó elmélet, de szerintem ennyi is. egérút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!