Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik elmennek buliba, de abszolut nem buliznak, miert mennek?
"beszelgetnek, de egy percet nem tancolnak."
Beszélgetni.
En is ezt csinalom bulikban pedig 3 eve tancolok.
Ami a buliban megy az nem tanc hanem ugralas/vonaglas/hadonaszas ahhoz semmi kedvem
19/F
Ami a közelünkbe van szórakozóhely oda jár egy 50 éves faszi, na az semmi mást se csinál beül a sarokba sörrel és hangosan magával beszélget ügyet sem vetve másokra és ezt csinálja hajnalig :-D
Ha uncsizok én is csak ezért megyek le, veszek egy bambit és hallgatom a meséit :-)
Igaza van annak, aki azt mondja, hogy te sem csinálsz semmit, csak őket bámulod, ha tudod, hogy végig csak ezt csinálják.
Én azt vallom, hogy mindenki törődjön a saját dolgával. Ő így érzi jól magát, elvileg nem árt vele senkinek.
Jelen esetben arrol a pasirol van szo, aki tetszik. Meg jo, hogy bamulom.
4 eve ritkan ugyan, de neha elmegy bulizni, viszont akarmikor ranezek, akarmikor ott van soha nem tancol semmit.
A tánc nem egyenlő a bulival/azzal, hogy jól érzi magát.Mindenkinek mások az igényei.Én pl nem iszom magam halál részegre, gyakran én vezetek, ha kell, mégis jól érzem magam.
Amúgy meg ha tetszik, akkor beszélgetni is odamehetsz hozzá, nem kell lekapnod tánc közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!