Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Méret felmérés?
Figyelt kérdés
Csináltam már egy felmérést ekkor 20,4 cm jött ki ami szentem nem épp egy valós adat...hiába irom ki hogy csak igazat van aki hazudik(+2,3cm)!szóval hogy ez most valós legyen fotót is kérnék amin mellé van álítva a vonalzó...(persze csak ha nem vagy szégyenlős)És igy tényleg valós adat jönne ki...
cm-t és kort várok ...
2010. márc. 2. 14:17
2/14 A kérdező kommentje:
tudom és épp ezért csinálom mert annyi az ilyen kérdés a lapon ....
2010. márc. 2. 14:21
3/14 anonim válasza:
De úgysem fognak igazat mondani és nem hiszem hogy olyan sokan esnek most neki a vonalzónak meg a fényképezőnek h képet is láss.
4/14 anonim válasza:
Amint a vaginádból tárlatot csinálsz, belülre vonalzóval, kis lámpasorral a tetején, azonnal kapod a képeket. Persze csak ha nem vagy szégyenlős.
5/14 anonim válasza:
Az utolsónak és a te nemi szerved?Engemet is érdekel a téma.Na fiúk ne legyetek szégyenlősek.Kinek mekkora van hossz,vastagság,kort irjatok
6/14 anonim válasza:
Miért érdekel ennyire ez a dolog??? szállj már le erről a témáról! nem tudom hány éves vagy, de elég gyerekes a viselkedésed! ez az egyetlen dolog, amivel lekötheted magad? miért szerzel magadnak egy pasit és méricskélnéd az övét, legalább azt még élőben is láthatnád, nem csak képen! erre gerjedsz? esküszöm, nem értem... hogy érdekelhet valakit ennyire, hogy kinek mekkora van???
7/14 anonim válasza:
mert ez izgi téma.Főleg ha jó vastag a cerka.
8/14 anonim válasza:
túl kicsi a fas.zotok mi?
szégyen
9/14 anonim válasza:
Szerintetek van olyan vastag pénisz ami nem fér be egy hüvelybe?
10/14 anonim válasza:
18-19cm az izgalom fokától függően... :D ha ez kell a boldogságodhoz... Őszinte voltam, legyen elég a szavam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!