Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ekkora mákom lenne? Nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora mákom lenne? Nagyon jó pasi talált meg.

Figyelt kérdés
Pár napja megismerkedtem itt egy sráccal. Egyik kommentemre válaszként jött tőle egy privi. Beszélgettünk és képet cseréltünk, randira hívott. Én nem tartom magam jó nőnek, viszont tőle a lélegzetem is elállt. Érezhetően beindult, és olyanokat írt, hogy sok sok éve nem találkozott még ilyen nővel, aki ennyire megmozgatja. Na már most én nem akartam annyira dícsérni, pedig az állam leesett tőle, annyira jól néz ki. Nem merek vele találkozni, félek, hogy a képen mást látott. Pedig ugyanúgy nézek ki, csak hát... olyan fura ez. Ennyire jó pasik sosem vettek még észre! Nem is térek napirendre, pedig a randi ma lenne. Elmenjek, ne menjek? Ugye nem aláz meg, mit akarhat?
2015. jún. 26. 12:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek különben, óvatos leszek.
2015. jún. 26. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Az hogy nem tartod magad jó nőnek, eléggé szubjektív. Bízz magadban egy kicsit és hidd el, hogy bejössz neki. Úgyis kiderül az első talin, viszont ha nem mész el életed végéig bánhatod, hogy mi lett volna ha...

Én sem gondolom magam tipikus jó nőnek, mégis a párom nekem az álompasi (külsőre belsőre), és mellette egy olyan srác "harcol" értem, aki kb. minden csaj álma, pedig már egyértelműen mondtam neki, hogy pasim van es boldogok vagyunk, ő meg megkaphatna bárkit, mégis még így is én kellek nekim..

2015. jún. 26. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Találkozzatok, és majd kiderül. Néha éreztem én is úgy, hogy ilyen jó nő dehogy aztán pedig de. De szerintem kicsit kockázatos volt ide kiírni ezt, de most már mindegy.
2015. jún. 26. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha megengeded, én most nem annyira a kérdés szempontjából közelíteném meg... azon, hogy hogyan alakul a dolog, mennyire talál vonzónak, stb., érdemben nem tudsz változtatni. Amin tudsz, az a saját hozzáállásod.

Ha úgy mész a találkozóra, hogy nem vársz SEMMIT, csak egy kellemes beszélgetést, akkor nem csalódhatsz túl nagyot. És akkor nem görcsölsz rá, tudod önmagad adni.

2015. jún. 26. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában hazugsag.
2015. jún. 26. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:

En nagyon ovatos lennek a helyedben. Gyanus, h egy nagyon jo pasi itt nozik...Bar ki tudja. Egyszer tarskereson en is kifogtam egy exmodell sracot, es csak azert talalkoztam vele, m kivancsi voltam, h tenyleg o volt-e a kepeken. Mert azert nem minden nap akad ossze az ember egy Gucci vagy egyeb nagy marka reklamarcaval...es tenyleg o volt. fura egy no szajabol ezt mondani, de megvolt a skalp :D Mas nem is hianyzott, m bar nagyon jo pasi volt, de a szemelyisege gaz...

Szoval, vigyazz, nem minden arany, ami fenylik ;)

2015. jún. 26. 13:42
 17/19 opened paradise ***** válasza:
Menj el,nem tudhatod.
2015. jún. 26. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, találkoztatok? Részleteket kérünk :)
2015. jún. 27. 01:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2015. jún. 27. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!