Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Udvarol" a legjobb barátja, hogyan kezeljem?
Nem vagyok benne biztos, hogy udvarol, csak nekem ez jön le.:D
Tetszik egy srác-legyen Z-(kölcsönös, de még nem zárta le az előző kapcsolatát), és bemutatott a baráti társaságának.
A legjobb haverja(G) nagyon aranyos meg kedves, ő nyitott a legtöbbet felém, érdeklődött, dicsért, mondta, hogy Z sokat beszélt rólam.
Namost Z beszólt nekem valamit poénból, ezért mondtam, hogy oké, akkor a legjobb haveroddal elmegyek kirándulni. Hívogattam G-t, de ő mindig azt mondta, hogy Z miatt nem lehet.
Aztán Z megkérdezte, hogy bejön-e nekem G. Mondom aranyos, de ennyi, és tökre magára vette, hogy akkor nekem biztos tetszik...
Na a lényeg, igyekszem nem rizsázni, hogy utána elmondta nekem Z, hogy G miatta nem menne velem sehova(mert ugye tetszem Znek).
Viszont a hetekben rámírt G facebookon, de ilyen apró hülyeségekkel, hogy mindenki örömét leli abban, ha engem mosolyogni lát, nagyon jó humorom van, meg ilyenek.
Nem tudom eldönteni, hogy most akkor G-nek tetszem, vagy csak húzza Z miatt az agyam, vagy esetleg Z kérte meg rá, hogy írjon rám? Nekem egyértelműen Z tetszik, de akkor meg nem értem, miért ír ilyeneket G.(Azt tudni kell, hogy amikor G ezeket írta, akkor együtt volak valószínűleg, mert mindkettő külföldön kollégiumba jár).
Z is tudja, hogy nekem bejön, és Z-vel is szoktam facebookozni, de mióta G rámírt, Z már nem keres.
:D
Fene érti ezt. Amúgy 20 évesek vagyunk.
Úgy kezeld, hogy nem viszonzod...
Aztán ideje lesz felnőni, és nem szappanoperásat játszani,
mert csak kavarodás van belőle, és lehuppansz az asztal alá.
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!