Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok talalni olyan ferfit, akinek nem fontos a szex (velem)?
Havonta max. egyszer-ketszer benne vagyok, de tobbszor nem igazan. Soha nem elveztem, nem is szerettem, legyen szo magarol az aktusrol vagy az oralrol. Persze, ha nagyon akar, tarthat dugo partnert mellettem, csak en ne tudjak rola...
Lehetseges egy ilyen kapcsolat letrehozasa es egy ilyen ferfi megtalalasa?
22/N
Ehhez mit szólsz?
Találsz egy ilyen férfit, és láss csodát, piszok jó lesz vele a szex.
Mit tennél?
Hány férfival feküdtél le eddig?
Előző voltam.
Találhatnál ilyen férfit,de azt kár volt hozzátenned,hogy tarthat dugó partnert.
Szerintem a kevés szex ellenére is alap a hűség.
A romantika azért bejön,vagy az is visszataszító számodra?
Akkor a problemam meg lenne oldva, es nem kene ilyen hulyesegeken gondolkoznom. Mert attol, hogy nem szeretem a testiseget, szeretetre, tarsra vagyok.
2, epp eleg is volt. Az egyik egy 3 eves kapcsolat, a masik meg egy komolytalan, kis vmi volt, amibol rohadt kellemetlenul jottem ki.
Romantikaban nagyon nem volt meg reszem, de nem taszito szamomra.
Dugo partnert azert irtam, mert onzo lenni nem akarok...
Én 10nél több pasival szexeltem meg másik közel tízzel volt petting. Nagyobb részével nem volt jó, meg akivel jó volt se elsőre. Meg idővel és a saját partnereim számával arányosan is jobb lett, a saját tapasztalatom is kellett hozzá. Értelemszerűen a megfelelő első partnerrel együtt maradva évek alatt ugyanúgy lehet fejlődni, mint váltogatva, talán még jobban is, de ez van. Ha az első rossz volt, az nem biztos, hogy a te hibád.
Képes vagy fizikailag élvezni egyébként? Egyedül? Azt milyen gyakran kívánod? Ha nem, próbáltad már hosszabb távon csinálgatni, akár videókat nézve, akár ilyen jellegű történeteket olvasva akár csak fantáziával? Nincs valami fura perverziód, ami beindít, de csak az?
Simán lehet, hogy nincs is semmi bajod, csak rossz volt a partner és ha adnál esélyt, később jobb lenne. Ezt a dugópajtis dolgot az első 5 évben hanyagold, bárkivel is vagy, ha még utána is vele akarsz lenni és még veled van, és mégse szeretted meg a szexet, elgondolkodhatsz rajta, hogy felajánlod, de ne így kezdj ismerkedni.
Ha tényleg aszexuális vagy, akkor viszont érdemes ilyen partnert keresni, mert ez a dugjál félre drágám dolog nem hiszem, hogy hosszútávon működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!