Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontos, hogy egy fiúnak legyen humora?
Vagy rosszul csinálod, VAGY rossz körökben mozogsz.:)
Amúgy persze, a humor kétségtelenül fontos. Én egyenesen a humoromnak és jó beszélőkémnek köszönhetem, hogy szeretnek a lányok, mivel alkatilag egy rakás sz.@r vagyok.:D
Az irónia az értelem egyik jellemzője... ...és az értelmes pasik eleve hátrányból indulnak a nőknél... :-)
A humorhoz csak hülye duma kell, és általában egy nőnek tökmindegy mit mondasz, ha megtoldod egy mosollyal, úgyis nevetni fog, mégha nem is vicces, akkor is... :-)
(persze ahhoz kell, hogy tetszél neki)
Fontos. Van egy-két ismerősöm, akik kinézetileg, hát, hogy mondjam elég rusnyák még is karizmával és humorral tudtak szerezni nagyon szép lányokat is. S van egy srác, kicsit duci az arca tiszta pattanás, s külsőleg egyáltalán nem jön be, de odavagyok a humoráért és a gondolkodásmódjáért. Ő is ironizál, intelligensen még is viccesen és emiatt mióta megismertem fontos nekem, hogy a közelébe legyek, ahogy az is mit gondol.
A humor mindig fontos, de lánytól függ mennyire. Van aki akkor röhög ha mindenki más is, s olyan is van, aki nehezen nevet, s csak az iróniára fogékony.
Mindenesetre számomra elképzelhetetlen, hogy a partneremnek ne legyen humora.
17/L
Nem kell neked mindig vicceskedni, meg vicceket mesélni.
A lényeg, hogy lehessen veled nevetni mindenfélén. Ne legyél fapofa. Nekem ezt jelenti a van humora.
Az iróniához meg kell egyfajta értelmi szint, hogy tudják értelmezni. Talán nem magadhoz valóknál próbálkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!