Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sunáznátok ezt az emos csajszit?
Figyelt kérdés
valszeg őt láttam szerdán pesten mert felvételizett a sulimba! akk 14 éves kb.
2010. márc. 2. 11:05
13/22 anonim válasza:
Simán. De nem járnék vele mert emos és 14 :S Hozzátenném hogy nem feltétlenül növi ki, mert 18 évesen nőnek igazán bele :(
(Akkortájt "tetőzik" az emosok száma, szvsz mert büszkék arra, hogy felnőttek, és szeretnék megtalálni önmagukat)
14/22 anonim válasza:
Igaza van az egyik kommentelőnek! Miért raksz ki másról képet az ő tudta nélkül??? És mit érdekel más véleménye arról a személyről, aki neked tetszik? ez tényleg fontos? te magad is gyerek vagy még! remélem ez a lány rájön, hogy visszaélsz a képeivel és még csak arról sem vesz tudomást, hogy létezel!
15/22 anonim válasza:
Alex Seven vagyok,Roxy pasija.Ajánlom,hogy nagyongyorsan felejtsed el ezt az egészet,mert hangsúlyozom,hogy SENKI ÉS SEMMI miatt nem fog engem elhagyni.Cső =]
16/22 anonim válasza:
Én csakgratulálok az ízlésedhez:DDD
17/22 anonim válasza:
@ "Alex Seven"
Dehogyisnem fog... :D
Asszed ilyen elkötelezett valaki tizennégy évesen?
Hosszú még az élet, kisapám, és fiatalok vagytok. Lesz pár csalódás.
18/22 anonim válasza:
egyáltalán ki az az Alex swedn?
19/22 anonim válasza:
Azt írja, Roxy pasija.... :D Gondolom Roxy az ez az emo hölgyemény, akiről ez a kérdés szól.
Biztos valami celebeknek számítanak a hasonszőrű társaik körében - nem tudom.
Na mindegy, reméljük, boldogak.
20/22 anonim válasza:
imádom ezeket a scene-s ribancokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!