Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek engem miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engem miért nem visz a barátom magával? Vagy ez természetes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fú, hát nem is tudom éppen mit érzek azzal kapcsolatban ami a jelenlegi helyzet. A barátom elég sokat eljár a barátaival kocsmába, ami engem amúgy nem is zavar, úgy vagyok vele, hogy menjen, legyen haverokkal is. Mert velem is sokat van. Egyetlen egyszer mentem vele, a szalagavatója után, és amúgy tökre összebarátkoztam az osztálytársaival (csak fiúk), nagyon megkedveltek. A barátommal már 2,5 éve vagyunk együtt, és amúgy egyáltalán nem arról van szó, hogy egymáshoz lennénk nőve. Csak... van egy osztálytársa, aki mindig viszi a barátnőjét, pedig azt a csajt mindenki utálja (még nekem is beszólt, úgy, hogy nem is ismer). És ez egy kicsit zavar. Mármint, hogy a másik csajt mindenki utálja, és mégis mindig együtt vannak, engem meg azért mondjuk megkedveltek, és mégsem visz engem sosem magával a barátom. Vagy ez tök hülyeség? Mások sem viszik a barátnőjüket a baráti körbe? Régebben ehhez úgy álltam hozzá, hogy kanbuli, menjen csak, szórakozzanak... csak amiatt a lány miatt érzem magam furcsán.

2015. jún. 25. 12:50
1 2
 11/19 PearlDiver ***** válasza:

Hát, két dolgot tudok hozzátenni.

1. Nem kell ahhoz hisztizni, hogy a tudtára add, szívesen mennél. Szóval ne felródd neki hogy miért nem visz soha, hanem fejezd ki neki, hogy nagyon jól érezted magad amikor mentél vele, és szívesen csatlakoznál időnként a továbbiakban. Ha hárít, akkor próbáld meg kideríteni nála, mi az oka.

2. Ha az az oka hogy féltékeny, akkor közös feladat, hogy megerősítsétek a bizalmat egymásban. Ehhez például jó módszer hogy elmész vele, és NEM flörtölsz a srácokkal.

2015. jún. 25. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi a haveri körrel pont pár hete egyeztünk meg, hogy ezentúl soha senki nem hozhatja a barátnőjét a közös bulijainkra. Ha ott egy nő, akkor az mindig balhét csinál és tönkre teszi a bulit. Ennyi.

Ha egy ilyen ellenére valaki elhozná a barátnőjét, az csak azt bizonyítaná, hogy a csávó papus és jobban tart a barátnőjétől, mint a haverjaitól. Viszont nálunk ez azzal járna, hogy a csávót sem hívjuk többet.

2015. jún. 25. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
*papucs
2015. jún. 25. 14:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is azon a véleményen vagyok, hogy hiszti nélkül is meg lehet ezt beszélni, természetesen bevonva a másik felet, pl.:

-Múltkor olyan jól éreztem magam a barátaiddal, szívesen elmennék egyszer újra, mit szólsz hozzá?

Vagy, én a helyedben azt tenném, hogy a kanbulikat meghagynám neki, de ha vágyom a közös programra a barátokkal, akkor szerveznék egyet, olyat, ahová mások is hozhatnák a barátnőjüket.

2015. jún. 25. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha fiu annyira magaval a akArna vinni akor msr reg megkerdezett volna.amugy
2015. jún. 25. 14:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként most találkoztam a barátommal, és megkérdezte, hogy szeretnék-e menni, teljesen magától... szóval visszaszívok mindent amit kérdeztem :D
2015. jún. 25. 15:31
 17/19 Estienne ***** válasza:
Lehet ő is gyakorizik :-D
2015. jún. 25. 15:40
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem :)
2015. jún. 25. 16:05
 19/19 PearlDiver ***** válasza:
Örvendetes fejlemény :) sok boldogságot nektek
2015. jún. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!