Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek engem miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engem miért nem visz a barátom magával? Vagy ez természetes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fú, hát nem is tudom éppen mit érzek azzal kapcsolatban ami a jelenlegi helyzet. A barátom elég sokat eljár a barátaival kocsmába, ami engem amúgy nem is zavar, úgy vagyok vele, hogy menjen, legyen haverokkal is. Mert velem is sokat van. Egyetlen egyszer mentem vele, a szalagavatója után, és amúgy tökre összebarátkoztam az osztálytársaival (csak fiúk), nagyon megkedveltek. A barátommal már 2,5 éve vagyunk együtt, és amúgy egyáltalán nem arról van szó, hogy egymáshoz lennénk nőve. Csak... van egy osztálytársa, aki mindig viszi a barátnőjét, pedig azt a csajt mindenki utálja (még nekem is beszólt, úgy, hogy nem is ismer). És ez egy kicsit zavar. Mármint, hogy a másik csajt mindenki utálja, és mégis mindig együtt vannak, engem meg azért mondjuk megkedveltek, és mégsem visz engem sosem magával a barátom. Vagy ez tök hülyeség? Mások sem viszik a barátnőjüket a baráti körbe? Régebben ehhez úgy álltam hozzá, hogy kanbuli, menjen csak, szórakozzanak... csak amiatt a lány miatt érzem magam furcsán.

2015. jún. 25. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
En megertelek. Kerdez meg a baratodtol. Nalunk nincs ilyen. Ha kedvunk van, barmikor mehetunk a masikkal es a barataival. N
2015. jún. 25. 12:58
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

És az felmerült már, hogy vele kéne megbeszélned?

Mert hiába hüppögsz itt nekünk vagy a párnádba éjjel, ha nem nyitod ki a kis szád és mondod meg, hogy szívesen vele tartanál, ha neki is megfelel... Ennyire egyszerű. Valószínűleg a pasidban fel se merül, hogy szeretnél menni, és magától nem is fogja kitalálni.

2015. jún. 25. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Ezek tényleg pasis bulik, és senki se látja szívesen a másik csajt se, attól függetlenül, hogy ő mindig ott van.

Barátod tartja magát ehhez, míg 1 fő nem, de ha mindenki vinné a barátnőjét,akkor elveszne a "kanbuli" lényege.

Szóltak már a másik srácnak, hogy hagyja otthon az idegesítő párját?

2015. jún. 25. 13:00
 4/19 A kérdező kommentje:

Második: Figyelj, nem tudom, hogy elolvastad-e a kérdést, de mint látod bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban is, hogy ez másoknál hogy van, azért tettem fel a kérdést, hogy megkérdezzem, mások hogy csinálják. :) A másik meg, hogy nem tudom, hol olvastad, hogy a párnámba hüppögök, mert ilyen sehol nincsen, csak épp az, hogy nem vagyok ettől kiborulva, csak kicsit zavar. A hamradik meg, hogy még nem szóltam neki, mert nem akarok hisztisnek tűnni, és akkor most visszatértem az első ponthoz, véleményeket gyűjtök, hogy másoknál ez hogy van.

Amúgy köszi a válaszod.

2015. jún. 25. 13:01
 5/19 A kérdező kommentje:
Harmadik: Na tessék, pont így vagyok vele én is. Hogy ez kanbuli. Amúgy de, szóltak neki, hogy ne hozza a barátnőjét, meg azt is tudja a srác, hogy mindenki utálja a csaját, mert nagyon agresszív, mindenkit megüt... Attól még ott van.
2015. jún. 25. 13:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát így, bakker, nálunk úgy van, hogy őszintén elmondjuk a vágyainkat és igényeinket és kérdéseinket egymásnak, mert ezért vagyunk egy pár. És a párom azt is elmondja, ha jobb szeretnének csak pasik menni és inkább szervezzek én is programot magamnak vagy csak heverjek otthon egy kád forró vízben és lazítsak magamban, meg azt is, ha nyugodtan jöhetek. Sőt, ha elhív valahova, még azt is mondhatom, hogy most nincs kedvem. Így működik.
2015. jún. 25. 13:05
 7/19 Estienne ***** válasza:

Lehet fél hogy a barátai túlontúl megkedveltek... ha érted mire gondolok :-D

De jah, statot dobhatnál, hány haverjának van barátnője.

2015. jún. 25. 13:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Most, hogy írod... lehet, hogy az a baj, hogy túlságosan tetszem nekik, mert egyszer mondott ilyesmit a barátom, csak azt hittem, viccel... Mert én sosem veszem észre, ha valakinek nagyon bejövök. :) Hát akkor ez is lehet ok.
2015. jún. 25. 13:09
 9/19 anonim ***** válasza:

#7 megmondta a frankót, erre gondoltam én is. :)

Én úgy érzem, nagy feszültség lehet ám a srácban. Nem bízik a haverjaiban, és nem bízik benned sem.

Azt megértem, hogy benned nem bízik, nőben nem is szabad. De, hogy a barátaiban sem bízik, akkor azok nem is barátok. :P

2015. jún. 25. 13:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát köszi a bizalmat, de tudja, hogy nem csalnám meg :DDD
2015. jún. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!