Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engem miért nem visz a barátom magával? Vagy ez természetes?
Sziasztok!
Fú, hát nem is tudom éppen mit érzek azzal kapcsolatban ami a jelenlegi helyzet. A barátom elég sokat eljár a barátaival kocsmába, ami engem amúgy nem is zavar, úgy vagyok vele, hogy menjen, legyen haverokkal is. Mert velem is sokat van. Egyetlen egyszer mentem vele, a szalagavatója után, és amúgy tökre összebarátkoztam az osztálytársaival (csak fiúk), nagyon megkedveltek. A barátommal már 2,5 éve vagyunk együtt, és amúgy egyáltalán nem arról van szó, hogy egymáshoz lennénk nőve. Csak... van egy osztálytársa, aki mindig viszi a barátnőjét, pedig azt a csajt mindenki utálja (még nekem is beszólt, úgy, hogy nem is ismer). És ez egy kicsit zavar. Mármint, hogy a másik csajt mindenki utálja, és mégis mindig együtt vannak, engem meg azért mondjuk megkedveltek, és mégsem visz engem sosem magával a barátom. Vagy ez tök hülyeség? Mások sem viszik a barátnőjüket a baráti körbe? Régebben ehhez úgy álltam hozzá, hogy kanbuli, menjen csak, szórakozzanak... csak amiatt a lány miatt érzem magam furcsán.
És az felmerült már, hogy vele kéne megbeszélned?
Mert hiába hüppögsz itt nekünk vagy a párnádba éjjel, ha nem nyitod ki a kis szád és mondod meg, hogy szívesen vele tartanál, ha neki is megfelel... Ennyire egyszerű. Valószínűleg a pasidban fel se merül, hogy szeretnél menni, és magától nem is fogja kitalálni.
Ezek tényleg pasis bulik, és senki se látja szívesen a másik csajt se, attól függetlenül, hogy ő mindig ott van.
Barátod tartja magát ehhez, míg 1 fő nem, de ha mindenki vinné a barátnőjét,akkor elveszne a "kanbuli" lényege.
Szóltak már a másik srácnak, hogy hagyja otthon az idegesítő párját?
Második: Figyelj, nem tudom, hogy elolvastad-e a kérdést, de mint látod bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban is, hogy ez másoknál hogy van, azért tettem fel a kérdést, hogy megkérdezzem, mások hogy csinálják. :) A másik meg, hogy nem tudom, hol olvastad, hogy a párnámba hüppögök, mert ilyen sehol nincsen, csak épp az, hogy nem vagyok ettől kiborulva, csak kicsit zavar. A hamradik meg, hogy még nem szóltam neki, mert nem akarok hisztisnek tűnni, és akkor most visszatértem az első ponthoz, véleményeket gyűjtök, hogy másoknál ez hogy van.
Amúgy köszi a válaszod.
Lehet fél hogy a barátai túlontúl megkedveltek... ha érted mire gondolok :-D
De jah, statot dobhatnál, hány haverjának van barátnője.
#7 megmondta a frankót, erre gondoltam én is. :)
Én úgy érzem, nagy feszültség lehet ám a srácban. Nem bízik a haverjaiban, és nem bízik benned sem.
Azt megértem, hogy benned nem bízik, nőben nem is szabad. De, hogy a barátaiban sem bízik, akkor azok nem is barátok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!