Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti kinyalnátok a pasitok segglyukát szex közben ha megkérne?
Figyelt kérdés
kort írjatok2010. márc. 2. 08:28
1/27 anonim válasza:
Nem,mert nem vagyok perverz.Még az orált sem tennék meg,és neki sem engedném.
2/27 anonim válasza:
Ez undorító, nem tenném meg, és én sem engedném soha :S 18/L
4/27 anonim válasza:
volt már rá példa (2x),nem kérte,csak ugy jött,fenekét,combját szoktam puszilgatni sokszor
tetszett neki nagyon,nem kell ehhhez melegnek lennie,de mondtam,ha ilyet akar felőlem oké,de szörtelenitsen:D
fürdés után tiszta,miért ne lehetne? ő is szokta néha az enyémet,az nem perverz?
22/L
5/27 anonim válasza:
Én ilyet nem kérnék senkitől, és nem is csinálnám meg punk-tum.
20F
6/27 anonim válasza:
Hűha..nem tudom.Az adott pasi és az adott kapcsolat döntené el.Persze egy kiadós szőrtelenítés és alapos mosás az előfeltétel.
23L
7/27 anonim válasza:
Ő is szokta az enyémet, így előfordult már, hogy én is csináltam neki. Nem kérte mondjuk.
Amúgy nagyon gyűlölöm, ha valaki az mondja valamire, hogy perverz. Semmi értelme nincs.
8/27 nielindi válasza:
nyalnám, mint a lecsós lábost
9/27 anonim válasza:
Én nem kérnék ilyet, és én sem nyalom neki, pedig nálam tényleg sok dolog belefér. 30F
10/27 anonim válasza:
nem mert ez egy perverz gusztustalan dolog valkinek a segg lyukát nyalni akár pasi akár nőnek! a férfiaknál igen érzékeny a golyó és az ánusz közötti rész az más dolog. d asegét nyalni szerime nem nonrmális dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!