Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti várnátok rá, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti várnátok rá, hogy együtt legyetek valakivel?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapot. Találkoztam egy fiúval, meg igazából ismerem is egy ideje, és nagyon aranyos, tényleg nem találkoztam még hozzá hasonlóval (jó értelemben). Nem lakunk ugyanazon a helyen, viszont egy okból kifolyólag csak kb 2 hónap múlva tudunk találkozni, viszont azután már nem lenne akadály a találkozás napi szinten.

Azt mondta, hogy szeretne tőlem komolyabbat is, és én is tőle. Hosszú idő, tudom, meg ezek csak szavak. Igazából úgy vagyok, hogy a nyaram úgysem a "pasizásról" fog most szólni, meg az övé sem a csajozásról, és majd szeptemberben meglátjuk, hogyan fog alakulni. Az érdekelne, hogy ti várnátok valakire, akit tényleg akartok, és tudjátok, hogy azután együtt lehettek?

2015. jún. 23. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed,megéri rá várni,és jelét is adja ennek,akkor szerintem nincs vesztenivalód.Én csak biztatnálak erre.Egyébként nekem majdnem egy éve nincs senkim,de szerelmes vagyok,és eddig rengeteget vártam egy illetőre.Most végre beért a várakozásom gyümölcse legalább annyira,hogy közel tudhatom magamhoz,még ha csak én is vagyok szerelmes.
2015. jún. 28. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Rövid az élet :( nem várnék 2 hónapot az nagyon sok idő
2015. júl. 4. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, vártam hónapokat, majd a lány összejött valakivel akit alig egy hete ismert meg. Azóta tanultam a hibámból és nem hagyom összetörni a szívem.
2015. júl. 6. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!