Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúbarátban soha nem érdemes igazán megbízni, mert úgyis többet akar majd?
Ne haragudj ... de ... hogyan tudsz egy fiuval baratkozni? Elmesz vele pialni? Egyutt csajoztok? Kozosen szerelitek a motorjaitokat a haz elott? Melleallsz a kocsmai bunyoban? Reszegen fetrengesz vele a sajat hanyasotokban?
Mert a fiubaratok valami ilyesmiket csinalnak :)
Madarat tollarol, embert baratjarol... Ti is itt nyafogtok 0-24-ben(gondolom a valo eletben sem vagytok jobbak), mint az 5 eves hisztis gyerekek, akkor meg mit csodalkoztok azon, hogy ugyan ilyen barataitok vannak(legyen no v ferfi)?
Erdekes, en ha osszeulok a barataimmal akkor rohogunk, iszogatunk, meseljuk egymasnak sztorikat , nem pedig a parkapcsolati problemainkon csamcsogunk.
Helló!
nekem többnyire lány barátaim vannak. Valahogy így alakult... :-)
Mindig tudtam helyén kezelni a dolgot. Ha ilyen a fiubarátod, akkor nyugodtan megbízhatsz benne.
35/F
Gyakran kerülök barátzónába, amit pedig én nem akarok. Innentől kezdve pedig mi értelme húzni egymás agyát? Van értelme?
Szerinted hogy esik a férfinak, ha barátzónába teszik?
Elfogadja a helyzetet, majd hetekig a lerázás, de ha kell egy kis segítség (pénz, fuvar, szállás, pakolászás, lelki szemetesláda, pasigondok kitárgyalása) , akkor ugorjon egyből egy csettintésedre?
Tényleg ezt jelenti számotokra egy fiúbarát?
Miért nem lehet elfogadni, nekünk erre NINCS igényünk? Persze van, aki szíves örömest belemegy, él benne a remény, és irtózatosan szerelmes, bármit megtenne a szíve választottjáért.
Annyira nagy bűn lenne a lánybarát részéről, ha nem használná ki a helyzetet? Tényleg eget verő bűn lenne?
Ezek után még bizonyítania is kell az "alfa" hímnek, igen is érdemes a barátságotokra?
Cserében mit kap? Kétely, lenézés, feladatok, túráztatás, ugráltatás? Reményt hátha a királynő meggondolja magát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!