Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez? Most akar tőlem valamit vagy nem?
A Facebookon megismertem egy fiút.2 napig egyfolytában beszélgettünk.Megbeszéltük hogy hamarosan találkozunk.Aztán a beszélgetések abba maradtak.Fogtam töröltem az oldalamról.Majd elkezdett hiányozni és újra bejelöltem.Visszajelölt azonnal.Megkérdeztem tőle hogy haragszik-e rám.Azt mondta nem haragszik csak sok a dolga meg fáradt meg dolgozik is.
Ettől függetlenül sokat van fenn chaten.De nem egyfolytában hanem kb.fent van 1 percet lemegy utána megint feljön 10 perc múlva megint lemegy.Ha írok neki megnézi vagy küld egy matricát.A találkozónk 2 hónap múlva lenne...Nem értem mit akar...
20/L
"Most akar tőlem valamit vagy nem?"
Ha nem mondott ilyet határozottan és félreérthetetlenül, akkor nem.
A viselkedése nem utal érdeklődésre.
De ahogy látom, ez javarészt Rajtad is múlik, hiszen Te is csak várod a sült galambot, és fogalmad sincs, hogy Te is alakítója lehetnél a történéseknek.
"Fogtam töröltem az oldalamról.Majd elkezdett hiányozni és újra bejelöltem."
Ha a beszélgetések alatt is ennyire szeszélyesnek tűnsz, én se törném magam, mert az ilyen lánnyal MINDIG problémázás van.
Tényleg ne drámázz!
Főleg azt felejtsd el ...
De a többiek is!
... hogy azt lesik kommunikácios appokon, mikor van online, elérhető, stb. !
Megbizhatatlanok és félreértések lehetnek belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!