Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Ti megtanulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti megtanulnátok táncolni a barátnőtök kedvéért?

Figyelt kérdés

Gondolok például salsa-tanfolyamra.

Nagyon sok pasitól azt hallom, hogy ő nem fog táncolni (tánciskolába járni), mert az nem férfias, pedig én kevés dolgot tartok szexibbnek annál, mint ha egy férfi jól táncol, és tud vezetni. Ekkor tudok igazán nő lenni.

Itt csak egy kis közvélemény-kutatást szerettem volna végezni, hogy csak az én környezetemben ilyenek-e a férfiak.

2015. jún. 22. 22:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az előző a #8-asnak szólt.
2015. jún. 22. 23:02
 12/22 Fish1 ***** válasza:

Ha nem erőlteted és úgy elmegy veled, az nem gáz. De ha nem tetszik neki, akkor szerintem hagyd.

Szerintem neked sem kell lemondanod a hobbidról senki kedvéért.

Nyilván jó, ha egy szerelmespár együtt táncol, de ha nem kivitelezhető, nem dől össze a világ, végülis senki sincs senkivel összeláncolva. :) Akkor akad más táncpartner.

2015. jún. 22. 23:13
 13/22 anonim ***** válasza:
álom férfi leszek akkor valakinek?:DDD testnevelés keretein belül van táncórám:DD 17f
2015. jún. 22. 23:16
 14/22 anonim válasza:
Majd, ha egy teljes hétig GTA-zni, Mafia-zni, The Godfather-ezni, Need for Speedezni fogunk na majd akkor :D
2015. jún. 22. 23:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha lenne barátnőm,és ezt szeretné,akkor biztosan megpróbálnám a dolgot.

Csak barátnőre sincs esélyem,szóval engem nem fognak ilyennel nyaggatni,ez biztos.

24/F

2015. jún. 23. 00:04
 16/22 anonim ***** válasza:
még gyerekkoromban jártam tánctanfolyamra, már akkor is azért, mert ott lehet majd csajozni, de nem megy, falábú vagyok. most meg már egyáltalán nem is vonz a dolog, általában az jut eszembe egy táncoló férfiról, hogy hát ez nagyon b**zis
2015. jún. 23. 09:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám, de csak vele kettesben. Hiába jó a ritmusérzékem, a testalkatom nem olyan, ami alkalmas lenne táncra, szóval inkább nem ragaszkodom egy nyilvános megalázáshoz pl. egy tanfolyam keretében.
2015. jún. 24. 10:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Tucatnyi ismerősömnél vitte el lány a párját, hogy táncolni tanuljanak. Teljes a szórás. Van, ahol később szétmentek, a srácból meg óriási táncos lett, van, ahol azóta is folyamatosan járnak mindenféle bulikba és tanfolyamokra, és van, akit soha többet nem láttam táncolni. Karaktertől, tánctól, hangulattól (stb) függ. Szóval amit én tapasztaltam: egyszer minden alfahím kibírja, hogy megpróbáljon zenére lépegetni. Aztán eldöntik, mennyire volt ez jó ötlet.

Nekem személyes élményem, hogy a salsa táncmozdulatokat nagyon szeretem, de a zenétől öt perc után hidegrázásom van.

2015. jún. 24. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Megvolt :)
2015. júl. 1. 01:31
 20/22 anonim ***** válasza:

17-es, szerintem az alkat nem igazán jelenthet problémát:

[link]

Egyébként srácok, a táncban a férfinak elsősorban nem az a feladata, hogy riszáljon, hanem az, hogy megmutassa, milyen gyönyörű hölgy van az oldalán, hogy úgy vezesse a nőt, hogy az tündökölhessen mellette. Ez igazán férfias dolog.

2015. aug. 8. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!