Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha titeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha titeket egy barátnőtök megkér, hogy vigyázzatok rá, az hogy esne nektek?

Figyelt kérdés
Ha a nő félne egy szituációban, és megkérne titeket, hogy vigyázzatok rá, hogy érintene titeket?
2015. máj. 21. 22:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Pl tömegben fél.
2015. máj. 21. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Elvinném egy fesztiválra h jobb legyen :D
2015. máj. 21. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elvinném egy kihalt helyre, és addig nyugtatnám, amíg meg nem unom.
2015. máj. 21. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Segítenék,de ha látom valakin hogy gond van,akkor ugyan ugy megkérdezem tőle hogy van-e valami gondja vagy hogy tudok-e segíteni neki.Figyelem a környezetemben élőket.
2015. máj. 21. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
bedobnám őt a közösbe.
2015. máj. 21. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Betennék a táskámba mindig a biztonság kedvéért egy plédet, és magunkra húznám, ha rájönne ez a dilije :D:D:D
2015. máj. 21. 23:03
 7/10 fine rice ***** válasza:

Pozitív hatással lenne rám. Ha szimplán a testi épségét féltené, evidens, hogy megvédeném, ha pedig valami lelki eredetű dolog állna a háttérben, megpróbálnék rajta segíteni.

Én egy végtelelenül megértő ember vagyok, tehát semmiképp sem ítélném el, ha erre akarsz kilyukadni.

Összességében mindenképp jól esne, hiszen ezzel is csak a bizalmát fejezné ki irányomba.

21/F

2015. máj. 21. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

volt egy tériszonyos barátnőm, de olyan szinten, hogy már egy mezei lépcsőn is kapaszkodva ment le, és nagyon óvatosan.

ő mindig ha együtt voltunk kérte, hogy ne metrózzunk, és minden lépcsőnél belém kapaszkodott erősen. természetesen figyeltem erre, nem szerveztem lehetőség szerint olyan programokat, amik zavarták volna, és mindig támogattam benne. hogy hogy érintett? sehogy, szerettem, és elfogadtam ezzel együtt, nem voltam különösen büszke sem magamra, hogy megtettem érte, így tűnt természetesnek

2015. máj. 21. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:

A férfi dolga hogy megvédje a nőt.

Sokkal rosszabbul érintene ha megkérne hogy főzzek neki húslevest.

2015. máj. 21. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a dolgom férfiként testvér. Bár azt vettem észre, hogy a lelki problémáknál a férfi olyan mint a papírzsebkendő. Használat után kuka. Legjobb esetben friendzone, ami inkább a legrosszabb.
2015. máj. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!