Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha titeket egy barátnőtök megkér, hogy vigyázzatok rá, az hogy esne nektek?
Pozitív hatással lenne rám. Ha szimplán a testi épségét féltené, evidens, hogy megvédeném, ha pedig valami lelki eredetű dolog állna a háttérben, megpróbálnék rajta segíteni.
Én egy végtelelenül megértő ember vagyok, tehát semmiképp sem ítélném el, ha erre akarsz kilyukadni.
Összességében mindenképp jól esne, hiszen ezzel is csak a bizalmát fejezné ki irányomba.
21/F
volt egy tériszonyos barátnőm, de olyan szinten, hogy már egy mezei lépcsőn is kapaszkodva ment le, és nagyon óvatosan.
ő mindig ha együtt voltunk kérte, hogy ne metrózzunk, és minden lépcsőnél belém kapaszkodott erősen. természetesen figyeltem erre, nem szerveztem lehetőség szerint olyan programokat, amik zavarták volna, és mindig támogattam benne. hogy hogy érintett? sehogy, szerettem, és elfogadtam ezzel együtt, nem voltam különösen büszke sem magamra, hogy megtettem érte, így tűnt természetesnek
A férfi dolga hogy megvédje a nőt.
Sokkal rosszabbul érintene ha megkérne hogy főzzek neki húslevest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!