Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy kérés, lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés, lenne a barátnőmnek, hogy töltse velem azt a napot amikor a születésnapom van?!?

Figyelt kérdés

Sose volt boldog születésnapom egész gyerekkoromba, most legalább szeretnék egyet, amiire úgy emlékezhetek, hogy kellemes volt, de nem, ő nem, neki más fontosabb, ő inkább a barátnőivel megy pont azon a hétvégén "nyaralni" pár napra, és csodálkozik, hogy megsért ezzel engem.

Kinek van igaza ?

2015. jún. 22. 19:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de más örül, ha csaja van, és egyszer a büdös életben vele ünnepelhet, pont az érdekelne, h szülinapon, vagy sem, fél évvel később azt se bánná, szóval ezt vegyed alapul, ne azt, hogy bnőd van, és elmegy nyaralni pont a szülinapodon.

Lehet, h annyira te se szereted, nem? Mintha egy bohócot rendelnél a szülinapodra, h jobbá tegye azt. Egyébként megértem kicsit, h jó lenne, ha vele lenne a szülinapod, de engem tényleg nem érdekelne, ha fél évvel később ünnepelném meg vele az se, sőt azt kívánom, h ez legyen a legnagyobb bajom egy csajjal, h egyszer nem közös szülinapozásunk van, mert ugyebár, ha minden igaz, akkor ott van még a jövő év, meg a többi, nem hiszem, h 99 éves vén f**zok lennétek, már elnézést a 99 éves vén sz**osoktól. :D

2015. jún. 24. 06:23
 22/22 anonim ***** válasza:

"konkrétan nem mondtam hogy mit akarok, de gondoltam alap, hogy velem tölti el "

ez az a fajta gondolkodás, amire a férfiak szoktak panaszkodni, hogy "női logika"

nem mondtad mit szeretnél, viszont elvártad, hogy találja ki, erre besértődsz

Nyilván rosszul esik neked, teljesen érthető, de a besértődéssel nem érsz el semmit, max hogy az ünneplés végig kínosan fog telni.

"Kinek van igaza ?"

Ilyen nincs egy párkapcsolatban, hogy valakinek igaza van, a másiknak meg nincs. Egy vetélkedőben max

2015. jún. 24. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!