Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy kérés, lenne a barátnőmnek, hogy töltse velem azt a napot amikor a születésnapom van?!?
Sose volt boldog születésnapom egész gyerekkoromba, most legalább szeretnék egyet, amiire úgy emlékezhetek, hogy kellemes volt, de nem, ő nem, neki más fontosabb, ő inkább a barátnőivel megy pont azon a hétvégén "nyaralni" pár napra, és csodálkozik, hogy megsért ezzel engem.
Kinek van igaza ?
Te vagy hülye.
Mintha változna a születésnapom időpontja, az fix volt már akkor amikor megismertem, ő beszélte le pont arra az időre a nyaralást nem én döntöttem el, hogy mikor lesz a születésnapom.
mert szerinted egyedül ő dönti el hogy 2-3 embernek még mikor jó, nem? :)
ne legyél már ennyire gyerekes... lehet szülinapozni pár nappal utána is, komolyan, ovi..
Nézd. A családom valamiért mindig feketeerdő tortát, és cherry Queent adott szülinapomra. Aztán jóízűen elfogyasztották, mivel utálom a meggyet.
14évesen a saját pénzemből sütöttem a szülinapi tortám.
A 18. szülinapomon hat órás késéssel jutottam haza (vasutassztrájk), egy hatalmas pofon, és egy tudomámhogyinnivoltál várt. Azon kívül semmi.
De a MÁV megajándékozott egy iszonyatos vesemedence-gyulladással.
De tudod mi a legnagyobb poén?
Az utolsó szülinapom beleesett a hat hetes gyermekágyba. Hoztak ajándékot: meggyes-marcipános étcsokoládés bonbont. (A vicc, hogy pont ebben a sorrendben utálom)
RÁDOBTAM A KANDALLÓRA A GÖRÖGPÉKÁRUBA!!!!!!
Szóval azóta letojom a szülinapot.
Mondjuk megbeszélhetnéd vele, hogy neked ez fontos.
Hát nem egyszerű, az biztos. Esetleg utánahéten?
Nem feltétlenül kell megbántás a dolog, se mindenképpen beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!