Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy kérés, lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés, lenne a barátnőmnek, hogy töltse velem azt a napot amikor a születésnapom van?!?

Figyelt kérdés

Sose volt boldog születésnapom egész gyerekkoromba, most legalább szeretnék egyet, amiire úgy emlékezhetek, hogy kellemes volt, de nem, ő nem, neki más fontosabb, ő inkább a barátnőivel megy pont azon a hétvégén "nyaralni" pár napra, és csodálkozik, hogy megsért ezzel engem.

Kinek van igaza ?

2015. jún. 22. 19:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Te vagy hülye.

Mintha változna a születésnapom időpontja, az fix volt már akkor amikor megismertem, ő beszélte le pont arra az időre a nyaralást nem én döntöttem el, hogy mikor lesz a születésnapom.

2015. jún. 22. 19:30
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

mert szerinted egyedül ő dönti el hogy 2-3 embernek még mikor jó, nem? :)

ne legyél már ennyire gyerekes... lehet szülinapozni pár nappal utána is, komolyan, ovi..

2015. jún. 22. 19:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát te tényleg hülye vagy,
2015. jún. 22. 19:32
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
látszik nem voltál még nyaralni több emberrel
2015. jún. 22. 19:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Azért ha fontos lennék neki, akkor velem töltené, nekem ez a véleményem.
2015. jún. 22. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
lehet nem tudta hogy ilyen ovis a pasija hogy csak aznap lehet ünnepelni.
2015. jún. 22. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Mivel nekem is közbejött valami, ezért áttettük az évfordulónkat egy héttel a pasimmal, nem volt sértődés, megértette.
2015. jún. 22. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Nézd. A családom valamiért mindig feketeerdő tortát, és cherry Queent adott szülinapomra. Aztán jóízűen elfogyasztották, mivel utálom a meggyet.

14évesen a saját pénzemből sütöttem a szülinapi tortám.

A 18. szülinapomon hat órás késéssel jutottam haza (vasutassztrájk), egy hatalmas pofon, és egy tudomámhogyinnivoltál várt. Azon kívül semmi.

De a MÁV megajándékozott egy iszonyatos vesemedence-gyulladással.

De tudod mi a legnagyobb poén?

Az utolsó szülinapom beleesett a hat hetes gyermekágyba. Hoztak ajándékot: meggyes-marcipános étcsokoládés bonbont. (A vicc, hogy pont ebben a sorrendben utálom)

RÁDOBTAM A KANDALLÓRA A GÖRÖGPÉKÁRUBA!!!!!!

Szóval azóta letojom a szülinapot.

Mondjuk megbeszélhetnéd vele, hogy neked ez fontos.

2015. jún. 23. 08:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem fontos, csak egyszer tudni szerettem volna milyen is ha az ember megünnepli olyannal aki fontos neki.
2015. jún. 23. 08:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát nem egyszerű, az biztos. Esetleg utánahéten?

Nem feltétlenül kell megbántás a dolog, se mindenképpen beszéld meg vele.

2015. jún. 23. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!