Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Nem túlzás? . Talán csak szivat (ott)?
Figyelt kérdés
volt egy randim egy sráccal pár hónapja,akibe azóta szerelmes lettem..akkor még nm voltam igazán az..moziban voltunk,s teljesen összemelegettünk,a filmet szinte nem is néztük,végig egymással foglalkoztunk..nagyon sokszor smároltunk is. ő iszonyat kedves volt, olyanokat mondott h nagyon szeret velem lenni..és még azt is kimondta hogy szeretlek..nem sok ez egy kicsit első randira? .én elötte nem tápláltam vele túl közeli kapcsolatot,inkább msn en flörtöltünk meg beszélgettünk jókat..:P nos én igazán zavarban voltam,ami annak a jele h valóban bejön a srác,mégsem viszonoztam ien nyilvánvalóan kedves szavait,pl.nem mondtam h jajh.én is nagyon szeretlek..vagy ilyesmi..mit gondoltok mit érzett akkor ott? :) .s mit érezhet irántam..? *-)2010. márc. 1. 18:09
3/11 anonim válasza:
vagy nagyon amatőr volt és azt hitte ezzel letud hamar fektetni....
vagy régen nem volt kapcsolata a srácnak és szeretne végre egy komoly kapcsolatot...
életkort nem írtál sajna...
vagy ha szemét akarnék lenni azt mondanám részegen ment a moziba :D
4/11 anonim válasza:
A srác igazat mondott, tényleg szeret. De utána mi történt?
5/11 A kérdező kommentje:
: D .. 14 éves lány ... azóta is nagyon jóban vagyunk,és éppen azt tervezgetjük h megismételjük a mozit..xD..habár én többet is el tudnék képzelni mint randizgatás..:/
2010. márc. 1. 18:28
7/11 A kérdező kommentje:
nem dehogy..akkor nem állnék le vele xD ... 13 éves :D ..bár éretebb mint én..és csajozós tipus..
2010. márc. 1. 18:37
8/11 anonim válasza:
jézusom mária szent józsefXDXD
13 éves kisráccal nem csoda h ilyenket mondott hisz azt se tudja h mit kell ilyenkor mondani...ha nekem ilyet mondana vki első randin elrohannék
9/11 A kérdező kommentje:
: D nekem jolesett..amugy nem kell félteni a gyereket.nagyon jól tudja lökni a dumát a csajoknak.. és már nemileg is érett pl a sexre XDD..(nmtom.h jön ide:D )
2010. márc. 1. 19:50
10/11 A kérdező kommentje:
h utána mi történt..? hmm.az én szempontomból nincs nap h ne gondolnék arra a randira mert életem egyik legszebb napja volt,és csodálatosan éreztem magam..ő is felemlegeti néha msn en.azóta elcsattant pár csók.de nm voltunk ugy együtt.csak ez az egy alkalom volt..és nem is jöttünk össze(azaz nem jártunk).mert sajna mik moziba voltunk akkor volt csaja.miután szakitottak utána meg nem akart velem járni..nem tom mér..de azóta is nagyon jol megvagyunk,és remélem hamarosan keritűnk alkalmat egy ujabb randira ahol már énis kimondhatom mennyire (+) szerettem...
2010. márc. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!