Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a férfiak arról beszélnek, hogy minden nő elutasítja őket, valójában csak ezt jelenti?
Elfelejtünk néhány dolgot.
"Mik a társadalmi normák?"
Mi hozott otthonról, a barátoktól, és a társadalom hozzá állásából a nő vagy férfi?
Nem misztikum, de rengeteg dolognak kell együtt állnia ahhoz, hogy működjön a dolog.
20-as éveinkben még marhára nem nőttünk fel.
Fényképek? Nem tudom mit vártok, persze h kispécizi a népszerű hölgyeket a férfi. Élőben minden más. Nem ugyanaz az a bizonyos kisugárzás.
Jelen esetemben egy gyönyörű zöld szemű párom van aki igazán csinos. Teljesen véletlen alakult ki, nem akartam tőle semmit még is a kisugárzás olyan volt élőben h megtörtént. Tudjátok mit látok? Egy nőt akit majdnem teljesen megtörtek a multban.
Miért mondom ezt? Oka van annak ha valakit nem vesznek észre. Nem feltétlen a kereső személlyel van a "baj". Úgy veszem észre a legtöbb esetben a szépség átok, elvan az illető a 20 as éveiben. Aztán valaki jól át cseszi és megkeseredik a 30 as éveinek a végére.
Egy kicsit sok a csonka család hogy azon vitatkozzunk hogy ki felel meg annak a magas átlagos lécnek....
Nem vagyunk egyformák, de arra is rá kell jönni hogy a világ nem fekete-fehér, hogy megtanulunk engedni a magas elvárásainkból, hogy egy kicsit végre igazán boldogok legyünk az életben.
Nem akarok megbántani senkit, nem azért írtam ezeket a sorokat. A népszerű emberek gyakran végzik a társadalom alján. Az élethez ez nem elég.
A nők átlagosan max 7 évet engednek felfelé,lefele is kb max ennyit. Mig a férfiak 3-5 évet engednek felfele €s lefele akár 15 évet is. A szépség számomra elég tág fogalom.
24/f
Barátnőm 37. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!