Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor a férfiak arról beszélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a férfiak arról beszélnek, hogy minden nő elutasítja őket, valójában csak ezt jelenti?

Figyelt kérdés
Odamentek 10 átlag feletti, gyönyörű nőhöz, azok meg nemet mondtak neki? Mert nekem vannak ilyen fiúismerőseim, akik havonta odamennek egy csodaszép, csinos nőhöz, az tapontatosan elküldi őket és nekem panaszkodnak, hogy mennyire megalázzák őt a nők, meg hogy milyen magasak az elvárásaik. Ráadásul az egyik ilyen fiúismerősöm majdnem összejött egy picit csúnyácskább lánnyal, aki szerelmes volt a fiúba, de azt mondta, hogy csak akkor fog a lánnyal járni, ha nem talál magának egy szebbet. Egyszer a barátnőmnél és nálam is kezdeményezett egy ilyen srác, mi kedvesen mondtuk, hogy éppen alakulóban vagyunk egy másik sráccal és másnap azt hallottuk, hogy mekkora flegma, nagyképű, megalázó, hazug ribik vagyunk.
2015. jún. 20. 18:41
1 2 3
 21/22 Interferencia ***** válasza:
Konkrétan a korombeli lányok kb. fele első látásra bejön külsőre (ebből nyilván sokan átlagosak), és nem egyszer volt, hogy valakiről hamar változott a véleményem pozitív irányba. A mintát főként egyetemista lányok alkotják, ez mondjuk torzíthatja a képet.
2015. jún. 21. 11:30
 22/22 anonim válasza:

Elfelejtünk néhány dolgot.

"Mik a társadalmi normák?"

Mi hozott otthonról, a barátoktól, és a társadalom hozzá állásából a nő vagy férfi?

Nem misztikum, de rengeteg dolognak kell együtt állnia ahhoz, hogy működjön a dolog.

20-as éveinkben még marhára nem nőttünk fel.

Fényképek? Nem tudom mit vártok, persze h kispécizi a népszerű hölgyeket a férfi. Élőben minden más. Nem ugyanaz az a bizonyos kisugárzás.

Jelen esetemben egy gyönyörű zöld szemű párom van aki igazán csinos. Teljesen véletlen alakult ki, nem akartam tőle semmit még is a kisugárzás olyan volt élőben h megtörtént. Tudjátok mit látok? Egy nőt akit majdnem teljesen megtörtek a multban.

Miért mondom ezt? Oka van annak ha valakit nem vesznek észre. Nem feltétlen a kereső személlyel van a "baj". Úgy veszem észre a legtöbb esetben a szépség átok, elvan az illető a 20 as éveiben. Aztán valaki jól át cseszi és megkeseredik a 30 as éveinek a végére.

Egy kicsit sok a csonka család hogy azon vitatkozzunk hogy ki felel meg annak a magas átlagos lécnek....

Nem vagyunk egyformák, de arra is rá kell jönni hogy a világ nem fekete-fehér, hogy megtanulunk engedni a magas elvárásainkból, hogy egy kicsit végre igazán boldogok legyünk az életben.

Nem akarok megbántani senkit, nem azért írtam ezeket a sorokat. A népszerű emberek gyakran végzik a társadalom alján. Az élethez ez nem elég.

A nők átlagosan max 7 évet engednek felfelé,lefele is kb max ennyit. Mig a férfiak 3-5 évet engednek felfele €s lefele akár 15 évet is. A szépség számomra elég tág fogalom.

24/f

Barátnőm 37. :)

2017. febr. 27. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!