Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor a férfiak arról beszélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a férfiak arról beszélnek, hogy minden nő elutasítja őket, valójában csak ezt jelenti?

Figyelt kérdés
Odamentek 10 átlag feletti, gyönyörű nőhöz, azok meg nemet mondtak neki? Mert nekem vannak ilyen fiúismerőseim, akik havonta odamennek egy csodaszép, csinos nőhöz, az tapontatosan elküldi őket és nekem panaszkodnak, hogy mennyire megalázzák őt a nők, meg hogy milyen magasak az elvárásaik. Ráadásul az egyik ilyen fiúismerősöm majdnem összejött egy picit csúnyácskább lánnyal, aki szerelmes volt a fiúba, de azt mondta, hogy csak akkor fog a lánnyal járni, ha nem talál magának egy szebbet. Egyszer a barátnőmnél és nálam is kezdeményezett egy ilyen srác, mi kedvesen mondtuk, hogy éppen alakulóban vagyunk egy másik sráccal és másnap azt hallottuk, hogy mekkora flegma, nagyképű, megalázó, hazug ribik vagyunk.
2015. jún. 20. 18:41
1 2 3
 11/22 Interferencia ***** válasza:
10: Azt se veszik észre, hogy 100 csajból 1-2-t tartanak vonzó átlagosnak? Mert a leírásod alapján erre következtetek.
2015. jún. 21. 00:35
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se látják reálisan, hogy mi az "átlagos". Sokan simán odamennek a népszerű, kimondottan szép lányokhoz és csodálkoznak, hogy elküldik őket, miközben a választottjaik nyilván válogathatnak és megtehetik, hogy visszautasítják az átlagos férfiakat. Itt is volt már nem egy olyan kérdés, hogy milyen nőket tartanak átlagosnak, jócskán csak inkább szépeket linkelgettek, mikor pedig abszolút szép lányok tesznek ki magukról képet, rendre leátlagosozzák. (Az átlagosok meg ugye lejjebb csúsznak egy kategóriát.) A visszautasításra meg (legalábbis ezen az oldalon) nagyon sokan rájátszanak, nem valószínű, hogy az a 100 nő, akihez állítólag odamentek, tényleg mind kegyetlenkedett volna velük, maximum csak ők érzékelték úgy.
2015. jún. 21. 00:37
 13/22 anonim ***** válasza:
#11: A maradék számukra vagy nem nő, vagy oké, nőnek nézik, de nem elég jónak.
2015. jún. 21. 00:41
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

# 11: Én úgy veszem észre, hogy a 100 nőt nem is érzékelik, mintha nem is léteznének... vagy valamilyen semleges neműnek tekintik őket.

Amikor kérem, hogy mutasson az ismerőseim között olyan nőt, aki szerinte átlagos, de bejövős kategória, akkor kivétel nélkül olyanokat mutatnak, akikről én tudom - hiszen régen ismerem őket -, hogy nem átlagosak, legalábbis mindig is körülrajzották őket a férfiak. Mondjuk a volt főiskolai csoportomból, ahol egyébként többségében elég csinos nők vannak, kipécéztek egyet, aki szerintük átlagosnak számít... hát a legnépszerűbb csaj volt. A többit észre sem vették! Pedig tényleg csinos nők, csak éppen "átlagosak".

2015. jún. 21. 00:42
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy elgondolkodtam, hogy vajon a nőknél is így van-e, de objektíven azt kell mondjam, hogy nem. Ugyanis egy-egy társaságban a barátnőimmel teljesen más pasikat találunk vonzónak. Ha mondjuk van 10 "átlagos" pasi egy társaságban, és hárman barátnők, akkor nagyon minimális átfedés szokott lenni, mondjuk az egyikünknek tetszik három, abból egy a másiknak is, de másik kettő is, aki nekem nem, a harmadikkal is van egy kis átfedés, de neki is tetszenek más pasik is... szóval 3 nőnek tetszik mondjuk összesen 7-8 pasi. És ez már sokadszorra fordul elő. De a férfi ismerőseim egy 10-es társaságból ugyanarra az egy nőre szoktak bukni (csak a látvány alapján, nem ismerik az illetőt).
2015. jún. 21. 00:46
 16/22 Interferencia ***** válasza:
Érdekes, amiket írsz. De a legnépszerűbb csaj külsőre éppen lehet átlagos is.
2015. jún. 21. 00:51
 17/22 anonim ***** válasza:
# 16: Ebben is van igazság. Van olyan nő, aki női szemmel nem szép, de olyan kisugárzása van, hogy mindenki a hatása alá kerül. Őt élőben nézik meg az ismerőseim. Fénykép alapján viszont a kifejezetten szép nőket választották.
2015. jún. 21. 01:38
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes. Én is ezt látom. Mikor a szingli ismerőseim nőről beszélnek a többség az ideálját képzeli oda. Ez szinte mindíg fiatal vékony dekoratív csaj. Max teltkarcsú.

Volt, hogy haverommal utcán pont erről beszélgettünk és kértem, hogy mutasson rá arra akihez odamenne. Körülnézett és senki nem volt elég jó. Mondta, hogy itt nincs is senki. Mikor összeszámoltam 25 olyan 20-30 (korosztály) csaj rohangált körölöttünk, csak nem voltak feltűnően öltözve. Nem azt mondom, hogy minden pasi ilyen. Csak azt látom hogy irogatják ide, hogy mennyivel több pasi van a fiatalabb korosztályban meg egy másik kérdésben arról győzköd a tag, hogy mekkora harc megy a huszonéves csajokért közbe a korosztály felét észre se veszik.

2015. jún. 21. 07:44
 19/22 Interferencia ***** válasza:
Eddig a férfiak gondolkodásmódjával nem igazán foglalkoztam, de ezek alapján úgy tűnik, hogy mindkét nemnél sokan itt szúrják el, azaz csak a legjobbakat veszik észre. Most leírhatnám, hogy nálam személy szerint hogy megy ez a dolog, de gondolom senkit nem érdekel. :D
2015. jún. 21. 10:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Halljuk(lássuk)! :D
2015. jún. 21. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!