Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy lányok minden téren előnyben vannak férfiakkal szemben?
Ez egy berögződés: a nő gyengébb, védtelenebb. Főzni a férfiak is tudnak, igen. és még számos egyéb feladatot is tökéletesen megoldanak nő nélkül,de ahhoz, hogy utódot nemzzenek, ahhoz kell a nő. Gyakrabban vannak kitéve erőszaknak is, például.
Nem jogosítja fel őket semmi arra, hogy szórakozzanak a másikkal egy kapcsolatban, de valahogy, valamiért a társadalom jobban elfogadja, ha egy nő félrelép, mint fordítva. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez mindig is így volt. Nincs rá magyarázat.
semmi nem jogosítja fel a nőket hogy szórakozzanak a férfiakkal, és ugyanez igaz a férfiakra is.
én a saját környezetemben több hűtlen férfival találkoztam már, tehát jó lenne ha mutatnál egy statisztikát, minimum...
bár az írásodon is látszik hogy primitív vagy, biztos átb.a.szott egy nő és most nagyon fáj minden :D
Munkaerőpiacon hátrányban vannak. Erőszaknak is hamarabb áldozatai lesznek (nem csak a ribik, honnan szedted ez amúgy?) Csonritkulás és pár egyéb betegség nemi jellegből adódóan. Meg már bocs de egyszer menstruálj olyan görcsökkel mint én egyből nem irigykednél. Szerintem a szülés sem irigylésre méltó. Vagy a hozzád hasonlók se akik azért mert a nemi szervem testen belül van kapásból lenéznek, értelmileg kevesebbnek gondolnak stb. Tényleg marha jó, hogy egy életet befolyásoló dologban pl munka kevesebbe nézik a szakvéleményem, aminek elvileg objektívnek kellene lennie. Próbáld ki, csak ajánlani tudom.
Sose volt egyszerű párt találnom, az meg, hogy vonzódjak hozzá és a belső tulajdonságai rendben legyenek már bocs de nem hiszem, hogy olyan nagy elvárás.
Attól, hogy a társkeresésben szerinted jobb nekik abból áruld már el, hogy következik a minden területes elsőbbség?
Mert szebbek, okosabbak; és egy lyukkal több van rajtuk. Ugyebár...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!