Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy lányok minden téren előnyben vannak férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

2015. jún. 20. 17:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, mondanál konkrét példákat? Mert ha csak így beböfögsz valamit, konkrétum nélkül, azt nehéz komolyan venni.
2015. jún. 20. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

Ez egy berögződés: a nő gyengébb, védtelenebb. Főzni a férfiak is tudnak, igen. és még számos egyéb feladatot is tökéletesen megoldanak nő nélkül,de ahhoz, hogy utódot nemzzenek, ahhoz kell a nő. Gyakrabban vannak kitéve erőszaknak is, például.

Nem jogosítja fel őket semmi arra, hogy szórakozzanak a másikkal egy kapcsolatban, de valahogy, valamiért a társadalom jobban elfogadja, ha egy nő félrelép, mint fordítva. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez mindig is így volt. Nincs rá magyarázat.

2015. jún. 20. 18:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Fölösleges részletezzem utolsó (#12) tökéletesen leírja problémát..... az amiért haragszok az hogy nőket mi jogosítja fel abba hogy szórakozzon megállás nélkül másikal nem lenne probléma kevés nő csinálja de lassan már 90% sportot űz belőle...... (tudom férfiak se szentek csak azért írom nehogy megint megkapjam hogy nő gyűlölő)
2015. jún. 20. 18:21
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem jellemző, hogy a ribiket erőszakolják meg, egyáltalán. Inkább a védtelen, önbizalomhiányos lányok vannak a célpontban. És attól még, hogy valaki könnyűvérű miért érdemel erőszakot?
2015. jún. 20. 18:26
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

semmi nem jogosítja fel a nőket hogy szórakozzanak a férfiakkal, és ugyanez igaz a férfiakra is.

én a saját környezetemben több hűtlen férfival találkoztam már, tehát jó lenne ha mutatnál egy statisztikát, minimum...

bár az írásodon is látszik hogy primitív vagy, biztos átb.a.szott egy nő és most nagyon fáj minden :D

2015. jún. 20. 18:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Írásodból látszik hogy felszínes vagy egyszer sem beszéltél velem de már primitiv vagyok hah......
2015. jún. 20. 18:30
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Munkaerőpiacon hátrányban vannak. Erőszaknak is hamarabb áldozatai lesznek (nem csak a ribik, honnan szedted ez amúgy?) Csonritkulás és pár egyéb betegség nemi jellegből adódóan. Meg már bocs de egyszer menstruálj olyan görcsökkel mint én egyből nem irigykednél. Szerintem a szülés sem irigylésre méltó. Vagy a hozzád hasonlók se akik azért mert a nemi szervem testen belül van kapásból lenéznek, értelmileg kevesebbnek gondolnak stb. Tényleg marha jó, hogy egy életet befolyásoló dologban pl munka kevesebbe nézik a szakvéleményem, aminek elvileg objektívnek kellene lennie. Próbáld ki, csak ajánlani tudom.

Sose volt egyszerű párt találnom, az meg, hogy vonzódjak hozzá és a belső tulajdonságai rendben legyenek már bocs de nem hiszem, hogy olyan nagy elvárás.

Attól, hogy a társkeresésben szerinted jobb nekik abból áruld már el, hogy következik a minden területes elsőbbség?

2015. jún. 20. 19:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem mondtam hogy csak a ribik esnek áldozatul csak annyit mondtam ribiket nem sajnálom.... azokat meg elég elszomorító aki nem érdemelte meg.... munkában én se leszek előnyben ez Magyarország ... itt nem könnyű munkát találni... én nekem is képzeld ez a elvárásaim nekem is......
2015. jún. 20. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
De gyanítom nem te mész GYES-re. Mit gondolsz mit néz a munkaadó? Ha egy nő 25-35 között van és még nincs gyereke nagyon sürgősen kell ember hogy felvegyék.
2015. jún. 20. 19:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert szebbek, okosabbak; és egy lyukkal több van rajtuk. Ugyebár...

:)

2015. jún. 23. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!