Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen a tökéletes női test?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a tökéletes női test?

Figyelt kérdés

Soványnak sovány vagyok, de ilyen alakra születni kell.

[link]

[link]

2015. jún. 18. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Te most csak magadat akarod isteníteni?
2015. jún. 18. 22:52
 22/25 anonim ***** válasza:

Az első akár férfi is lehetne, semmi dereka nincs. A második összevissza áll, nem tudom megítélni. A 15 az tényleg jó.

Hozzáteszem, hogy nekem tetszenek a kimondottan vékony nők. Azt is hogy volt ilyen barátnőm mint az első, bár ennél talán még neki is több dereka volt. De szép volt az arca, nagyon ügyesen öltözött. Nagyon tetszett. De ne csináljunk már úgy mintha ez jó alak lenne.

2015. jún. 18. 23:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Az 1. mitől lenne tökéletes, Nem karcsú kicsik és nem jó formájúak a mellei. A 2-es valamivel jobb, de a tökéletestől igen messze van. Örülj, ha nem ilyen az alakod.Nézd meg Nicole Scherzingert, na neki jó az alakja például.
2015. jún. 18. 23:50
 24/25 anonim ***** válasza:
De hát miről beszéltek? Ugyanaz a nő van mindkét képen...
2015. jún. 19. 00:13
 25/25 anonim ***** válasza:
ez semmmilyen. se derék, se csípő, semmi. ez sima túl vékony csaj. a homokóra alak a legjobb!
2015. jún. 19. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!