Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom pontosan, hogy jó kategóriába írok, nem is igazán kérdés csak jól esne kicsit kiadni mindent. Rólam annyit, hogy nagyon zárkózott ember vagyok, nincsenek barátaim (a régi barátokkal megszakítottam minden kapcsolatot), se barátnő, nem is volt és valószínű soha nem is lesz. Nincs jó külsőm, vékony, magas vagyok, nulla önbizalommal, szociális fóbiával (dokihoz is járok). Klassz helyen dolgozhatok ami jó, nagyon kedves emberekkel. Amit igazán írígylek, hogy nekik milyen teljes, boldog, életük van, barátokkal, családdal, mindig vidámak. (Én sose voltam igazán a családom része.)

Gyakran álmodozok, hogy milyen jó lenne, ha én is úgy mehetnék haza saját lakásomba, egy hosszú nap után, hogy egy aranyos barátnő vár otthon, csak egyszer szeretném érezni, hogy milyen amikor valaki elfogad, kötődik hozzám és örül nekem, akit megölelhetnék.

Ezzel szemben, munka után bevásárolok, megvacsizok és várom a reggelt, hogy kezdődjön egy ugyan olyan nap mint az előző.

Annyira magányos vagyok, de minden hiányzik belőlem ahhoz, hogy normális szociális életem legyen. Nekem az élet egy nagy büntetés, most mondhatjátok, hogy de legalább ott az egézség, áá dehogy sose voltam egézséges, mindig van valami bajom.

Elnézést, ha kicsit hosszúra sikerült. Köszönöm, ha valaki elolvasta.

28/F

2015. jún. 17. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 17. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kérdés csak azért van, mert az oldal nem engedte elküldeni.
2015. jún. 17. 20:41
 3/3 anonim válasza:

Mondjuk én is egy kicsit így vagyok ezzel. Bár én annak is örülnék, ha csak olyan barátaim lennének, akiknek ugyanaz az érdeklődése mint az enyém.

Amikor nagyon magányosnak érzem magam, elmegyek biciklizni, vagy megnézek egy filmet, vagy zenét hallgatok, vagy a neten böngészek.

18/L

2015. júl. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!