Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a nőket?
Mindig azt hallom vissza, hogy a pasik csak a "fejük" után mennek. Legyen! Viszont a nők még maguk sem tudják mit akarnak, csak hisztiznek, ha nem kapják meg azt.
Nekik nem számít a külső, az anyagiak, mégis (itt is) a világon azt tapasztalom, hogy legyen minél helyesebb, izmosabb, pénzesebb. Értem, hogy nem akarják a maguk nívója alá menni, de miért csodálkoznak, hogy azok a kigyúrt szekrények tirpák, vagy csak eszközként néz rájuk? (tisztelet a kivételnek) De mint tudjuk ha valaki tisztában van a képességével (helyes, pénzes - függetlenül a nemétől), az vissza is él vele rendesen.
Ennek ismeretében kérdem, hogy mégis mit várnak ezek a nők?
Nem véletlen hogy a pasiknál életre szóló barátságok szövődnek, míg a nőknél évente (5 vagy 10 évente jobb esetben) változik az öri-barijuk...
Egyébként nem vagyok kövér, van párom, nincs pénzem... Csak jó volt társadalmi görbetükröt állítani, amit a pasik helyeseltek, a nők megmagyarázzák, hogy miért jó így szerintük a világ.
Nem török senki felett pálcát, de nekem is sírta már el a bánatát egy olyan lány akivel szerettem volna összejönni, aki persze mással került szorosabb viszonyba. Végül tőlem kérdezte, hogy miért jut neki az agyatlan, kokszos, pénzes, beképzelt idióta és miért nem olyan, mint ÉN?! Vehettem volna bóknak, de a belem kifordul a ló nincs, jó a szamár elvtől.
A nőket megérteni? Mission Impossible. A nők általában saját maguk se tudják, mi a fenét akarnak,de tőlünk, pasiktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez egy ilyen hülye játék...
"De ha továbbra is így gondolkozol, kérdező, nem is lesz soha nőd."
Ennek egyre inkább örülni kell.
Kezdem azzal: részvétem, hogy nem találkoztál értelmes nővel. S nem könnyű normálisat találni, hiszen a nők 90%-a liba (mai generációról nem is beszélve... Semmi női büszkeség... hányok tőlük.) de a férfiak nagyrésze pedig csak a farkával "gondolkodik" 90%-a...
Ezért kell keresni a kivételes nőt a kivételes faszinak!
Fiatal lány vagyok (22) s lesz@rom mit mondanak rólam a velem egy korosztály is pl "maradandi... Különc...stb" de én enyit mondok nekik: "legalább én nem vagyok liba,mint ti" xD s lenézem az illetőket.
Volt már olyan is, hogy gazdag apuci kisfia pénzzel akart megszerezni... Mellette volt 4-6 csaj s hivogatott menjek... Odaléptem s megmondtam: Engem nem vesz meg senki. Nem olyan vagyok, mint a körülötted lévő pincsi libák... " - csorit jól bejárattam :D s tudjátok mit? Az ilyen ember sose lesz boldog... a srácnak nagyon fájt, hogy nem tudott az életében először olyat megvenni, amit oly annyira akart. Ideg ült ki a fejére. XD
Van pár story a tarsolyomban.
Jelenleg 3 éves kapcsolatomban élem az életem. S elárulom se én se a pasim nem gazdag, sőt nehéz időszak van a fejünk fölött. A mi célunk: Mi magunk teremtjük meg közös munkával azt, amire vágyunk: Külön kettesbe az életünk/jogsi/auto/s majd a családi ház stb.
Mielőbb ki akarunk jutni újra, de ott is maradni,mert itt magyarba nincs jövőnk. (az odakinti "gazdagság" lenne a normális itt is... S nem a napról napra élés, amit az itteni emberek többségénél látok/tapasztalok)
S ha lesz gyerekem, azt a józan észre nevelem sok kreativítás mellett... Ugyanis az újabb s újabb generáció antiszociális, gyerekkor nélkül nőnek fel, s a kamaszkorba agyhalottként lépnek be s azt hiszik csak pia s drog/cigi az, amitől lázadó...s a szülők hanyagsága... S az ilyen emberek nem párkapcsolatra valók... Ezért van egyre kevesebb értelmes ember. Az más kérdés, hogy alap járaton milyen alpári szemét egypár ember.
Nekem pedig szimplán józan eszem van: Nekem se volt/van tele az életem jó szülőkkel... mindegyik magának való s nem pedig gyereket dédelgetők.
Tisztelt kérdést feltevőnk, használati útmutatót nem tudok adni se a nőkhöz se a pasikhoz, csak anyit tudok mondani: Sok szerencsét a kereséshez! Mindent bele!
Velem se könnyű a páromnak olykor xD szóval előtte pedig emelem kalapom.-szoktam neki is mondani nevetve. Néha durcis vagyok s ellenkezőjét mondom, mint amit valóban gondolok. Pl "hagyj magamra" =maradj mellettem. Vagy "ne érj hozzám" =jól esne egy ölelés. Talán azért alakúlt ki bennem, mert mindig egyedül kellett megbírkóznom a lelki fájdalmakkal s automat így reagálok, pedig itt van nekem Ő. :)
Szóval vannak "kiismerhetetlen" dolgok, de szerintem ha megtalálja valaki azt a párját, aki igazán megismeri onnan minden egyenesbe jön. S a szexről annyit: Kapcsolat erősítés szerintem, sőt mi még beszélgetni is szoktunk róla pl közös fürdés mellett. Megosztjuk gondolatainkat erről is; nem csak a hétköznapokról/jó-rossz dolgokról/elképzelt jövőnkről. Legtöbb kapcsolat ezért is hal meg: Nincs gondolatmegosztás a párok közt. Még ha van is valami, amit kellemetlen elmondani vagy csak szimplán bele vörösödik a fejed, akkor is meg kell tenni.
Én páromnak is elmondtam, hogy sok randim volt, később 2 hosszú kapcsolat (egyik majdnem fél év, másik 2év) elsőben vesztettem el, s a vége azér lett, mert mi barátok vagyunk nem párok - közös témánk a grafika. Másik kapcsolat hézagos volt, nem értettem sokszor mi van...s végül kiderült iszik a hátam mögött s meglopott... Szakítottam, de úgy hogy porba aláztam mindenki előtt.
Jelenlegi párom eddig ideálom tisztel, becsül s őszinte, talpraesett. Ez az utobbi rólam nem mondható el xD szeleburdi művész vagyok, én csak alkotásban vagyok határozott s vélemény nyilvánításban.
Köszönöm ha elolvastad a regényem! Bocsi a hossz miatt.
Pár tapasztalatot szerettem volna megosztani s mellette megmutatni, hogy igenis vannak kivételek! Találd meg te is a kivételes leányzót az életben. Mindenki különbözik, ezért kell megismerni s ha tetszik megragadni, ha az illető engedi magát. ;)
Kérdező, női barátságról annyit, hogy nem egy kést kaptam a hátamba női barátságokból... Szinte süni lehetnék, de pasi barátoktól még egyszer se. Legtöbb nő szeret hátba szúrni embereket nemtől függetlenül... nem értem s nem is akarom érteni miért ilyenek. Épp ezért is örülök páromnak, mert ő a párom s egyben legjobb barátom. Mondtam is neki, kár hogy nem ért rajzhoz v szobrászathoz...ugyanis ezért nem alkotok rendszeresen csak ha rám jön. Ez olyan, hogy jó röplabdázni, de egy idő után uncsi a falnak passzolgatni a labdát.
Barátsággal úgy vagyok, hogy akik voltak elköltöztek s megszűntek a kapcsolatok. De nekem nem is kell, mert nyűg. Nem fogok koslatni a másik után, s amit utáltam: Véleményt kérdezek s mindenki csak helyesel az őszinte vélemény helyett. A pasim odavágja legalább őszintén: "nem áll jól" - na ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!