Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg így van, ahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így van, ahogy a férfiak mondják, vagy csak hazudnak?

Figyelt kérdés
Azt mondják jobban szeretik a természetes lányokat, jobban preferálnak egy nőt smink nélkül. Szerintem szép arcom van, nincs feltűnő bőrhibám, jól érzem magam smink nélkül, egy egyszerű topban és farmernadrágban is. Azonban ha így megyek végig az utcán kutya meg nem néz. Viszont ha van rajtam vakolat(spirál, alapozó, visszafogottabb rúzs, tus, szemhéjpúder) és felveszek egy testhez tapadó felsőt szoknyával akkor minden második utánam néz epekedve. Csak velem van így? Titeket is kevesebben bámulnak meg, ha nem vagytok "természetesek", nem csípitek ki magatok?
2015. jún. 17. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó csaj lehetsz. Tetszenél.
2015. jún. 17. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Azok pont azért néznek meg h az smink vagy tényleg olyan e az arcod.
2015. jún. 17. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd, aki csinos, azt megnézik és pozitív szempontból. És ha valaki csinosan öltözködik és van rajta smink, ami még előnyösebbé teszi, akkor az csinossá válik és megnézik a férfiak, mert jól néz ki.

Gondolom te teljesen átlagosan nézel ki, azért nem vagy feltűnőbb, nem tűnsz ki a tömegből, ezért nem néznek meg úgy. Viszont ha csinosabb ruhát veszel fel, szépen ki vagy sminkelve, az kiemeli a nőiességedet, tehát jobban megnéznek, mert szebbé, "kívánatosabbá" válsz.

Amúgy én alapból olyan vagyok, aki inkább a csinosabb, nőiesebb öltözködést részesíti előnyben és mindig van rajtam smink, nem feltűnő, hanem egy alap, amitől én jobban érzem magam a bőrömben, nem érzem magam szürke kisegérnek.

És szoktam kapni elismerő pillantásokat, vagy párszor előfordult-előfordul, hogy bókolnak is.

2015. jún. 17. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a hétköznapokban nem sminkelem magam egyáltalán. Alapozó se, spirál se, rúzs se, semmi. Csak megmosom az arcom reggel, hidratáló krém és annyi. Persze nincsenek feltűnő bőrhibáim és szép a szemem színe. A hajam mindig rendben van, csinosan öltözködöm de nem feltűnően. A lényeg hogy állandóan megnéznek a pasik. A tini fiúktól kezdve az idősekig. Úgyhogy nem a smink a lényeg hanem hogy legyen rajtad/benned valami plusz. Nekem lehet a szemem az, vagy a mosolyom, vagy az alakom...igazából fogalmam sincs, lehet a kisugárzásom erős. Én még szórakozó helyre is elmentem smink nélkül, farmerban és pólóban. A legjobb pasik környékeztek meg. Szeretik szerintem a természetességet de ennek is akkor van csak ereje ha természetesen is jól nézel ki. 26/N
2015. jún. 17. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj babám, ha valaki szép az smink nélkül is szép főleg ha nem 10 cm-ről nézzük. Azért azt lehet látni valakin ha nagy hibái vannak, egy bibírcsókos orrot vagy egy elálló fület vagy farkasszájat nem tud sminkkel sem eltüntetni.

Annyi h kiemeli a smink jobban a szemét. Ez a főbb észrevehető kép.

De a lényeg, az mindig az, hogy amikor reggel felébredünk egymás mellett az ágyikóban egy kemény éjszaka után akkor is szép legyen akkro is tetsszen.

2015. jún. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!