Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatba mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatba mennyit számít ha a fiúnak rosszak a fogai?

Figyelt kérdés
Az első 4 fogam be van tömve,de nem nagyon lehet észre venni,csak kicsit sárgák de ez még türhető,aztán bal oldalon a b4-es fogamat olyan 2 órája húzták ki mivel már fullra levolt törve és csak a gyökere volt benne,kb olyan 2-3 éve tört darbokra amikor ettem valamit már nem emlékszem talán rántott hús volt,vagy mogyoró és voltam olyan hülye hogy nem mentem el mindjárt dokihoz,ez évről évre egyre rosszabb lett,fájt gyalludt is volt,de most egyáltalán nem fájt mielőtt mentem a dokihoz.Aztán hátul is kivan jukadva azt is bekéne majd tömni.Mennyire számít ez majd mondjuk csókolózáskor vagy nevetéskor?? :(

2015. jún. 17. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Számít. Ez nem pénz kérdése, hanem igénytelenség. Szinte mindenhol TB alapon is csinálnak fehér tömést, nem kell érte semmit fizetni. Ahol még használnak amalgám tömést, ott is csak hátra, ahol nem látszik. Évekig hagytad rohadni a fogadat, ahelyett hogy elmentél volna kihúzatni, ami szintén ingyenes. Nem kell drága magánrendelőbe menni, ahol 15 ezer egy tömés. El lehet menni az SZTK-ba is.

Mennyire számít csókolózáskor? El se jutnánk addig.

2015. jún. 17. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Itt úgy beszélnek az emberek, mintha a szexuális vonzalmat érdekelné az, hogy mennyi a minimálbér. A szexuális vonzalom leszarja azt a tényt, hogy egy ember milliárdos, vagy szegény mint a templom egere, egyedül csak az érdekli, hogy egy rossz fogsor marha visszataszító tud lenni. Egy nagymellű nőket kedvelő férfit sem fogja érdekelni, ha a nő mellét el kellett távolítani mellrák miatt, sajnálja és átérzi a helyzetét, de a szexuális vonzalmát marhára nem hatja meg ez a tény. Ugyanez a betegségből adódóan kövér emberekkel. Attól mert, hogy kiderült, hogy nem zabálás, hanem betegség miatt hízott el, egy karcsúságpárti ember még ha a feje tetejére áll, akkor sem fog neki a másik bejönni.
2015. jún. 17. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Figyeljetek már! Kihúzták egy fogát. Erre kell majd egy híd és ezen nincs TB. KURRRVA DRÁGA. Nézzetek utána!
2015. jún. 17. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Így igaz! És ha genetikailag sárga nem a kávé meg cigitől akkor azon a fehérítő fogkrém nem segít. Sokan azt hiszik egyébként is,hogy vakító fehér lesz a fogkrémtől. Na nem! Legyen már észnél az aki elhiszi. Csődbe jutna minden fogorvos ha csak szimpla fogkrémmel vakító lenne.Á-Á-Á kell ahhoz egy alap fehérség amit ez "szinten tart". És ha valakinek örökletesen rosszak a fogai és nincs nagyon pénze, nem tud mit csinálni, viszont amin tud, az a szájszag. Haveromnak szintén rosszak a fogai de mindig friss, üde a szája így van barátnője is. Kérdező! Kitartást, ha normális a lány és a te szád sem büdös, semmi sem reménytelen.
2015. jún. 17. 18:01
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Itt nem arról van szó, hogy kihúzták egy fogát. Hanem hogy 2-3 éve baj van vele, de nem ment el orvoshoz. És van még lyukas foga ezen kívül is.

Mit szólnátok, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy vmi nemi baja van, de nem megy el dokihoz, mert szerinte drága?

2015. jún. 17. 18:03
 16/19 anonim ***** válasza:
8%

a fogak védelme érdekében az ember kevés hülyeséget beszéljen kapcsolaton kívül és belül is ^^ 10 fogorvosból 10 ezt ajánlja :,D

aki meg nemi betegséget hasonlít fogproblémához azt szexuálja meg egy egész menekült tábor,aztán rájön a különbségre mert felfogni úgyis képtelen máshogy.

2015. jún. 17. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Jó, akkor elmondom máshogy. Ha kapcsolatban lennék egy sráccal és elkezdenének rohadni a fogai, nem hagynám el természetesen, de sürgetném és anyagilag is támogatnám a rendbetételét. De ha látatlanba odajönne hozzám egy sárga, rothadó, csálé fogakkal rendelkező férfi, akkor elutasítanám. Nem érdekel, ha be van horpadva a mellkasa, görbe a pénisze, vagy tele van májfoltokkal és anyajegyekkel, de a mosoly maga az arc éke és az ember bárkivel beszél vagy, a szemét vagy a száját figyeli és nem mellesleg érintkeznem is kell azokkal az ajkakkal és fogakkal, ha a páromról van szó. Egyébként régen a rabszolgapiacon mindig a fogakat vizsgálták meg, mert közvetlenül lehetett következtetni belőlük az egészségügyi állapotról. Ha valakinek rossz a foga, akkor komolyabb betegségek is húzódhatnak mögötte. Bármennyire is haraptok, én felvállalom hogy az ápolatlan fogak nagyon visszataszítóak.
2015. jún. 17. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem kifejezetten zavarna ha hiányos lenne illetve korához képest túl sárga lenne.

Mármint azért egy 50 évesnek vagy egy 20 évesnek nem lehet azonos hófehér fogsora.

A hiányosságot arra értem ha látványosan elől lenne ez.

Na meg ha nagyon lyukas lenne elől.

2015. jún. 17. 19:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Számít. Nagyon igénytelen vagy, nem kezdenék veled.

Nem érdekel milyen drága a fogászat, nem kellett volna megvárni, hogy kirohadjanak a fogai. Velem is előfordult már, hogy kilyukadt valamelyik fogam, de ahogy észrevettem, mentem is betömetni. És ingyen megcsinálták. Azért egy fog nem 2 hét alatt megy annyira tönkre, hogy ki kelljen húzni. Bocs, de én nagyon háklis vagyok erre, és undorodom az ilyen igénytelen emberektől, mint te. És te azt várod, hogy ilyen szájjal bárki is csókolózzon veled?

Habár.... van egy nagyon jó barátnőm, "10/10", magas, vékony, nagy mellek, formás fenék. Ha végigmegyek vele az utcán, minden pasi kigúvadt szemekkel bámul. A fogai viszont iszonyat rondák, elől sárga, hátul fekete. A szájszaga sem túl kellemes. 2 osztálytársam (lányok) kb. szintén így definiálható, a szájszaguk viszont messziről riasztó. Végülis nekik még így is tucatnyi pasi jut, de nem tudom hogy tudják elviselni a szájszagukat. Nekem nem lenne gusztusom ilyenekkel smárolni.

2015. jún. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!