Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatba mennyit számít ha a fiúnak rosszak a fogai?
Számít. Ez nem pénz kérdése, hanem igénytelenség. Szinte mindenhol TB alapon is csinálnak fehér tömést, nem kell érte semmit fizetni. Ahol még használnak amalgám tömést, ott is csak hátra, ahol nem látszik. Évekig hagytad rohadni a fogadat, ahelyett hogy elmentél volna kihúzatni, ami szintén ingyenes. Nem kell drága magánrendelőbe menni, ahol 15 ezer egy tömés. El lehet menni az SZTK-ba is.
Mennyire számít csókolózáskor? El se jutnánk addig.
Itt nem arról van szó, hogy kihúzták egy fogát. Hanem hogy 2-3 éve baj van vele, de nem ment el orvoshoz. És van még lyukas foga ezen kívül is.
Mit szólnátok, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy vmi nemi baja van, de nem megy el dokihoz, mert szerinte drága?
a fogak védelme érdekében az ember kevés hülyeséget beszéljen kapcsolaton kívül és belül is ^^ 10 fogorvosból 10 ezt ajánlja :,D
aki meg nemi betegséget hasonlít fogproblémához azt szexuálja meg egy egész menekült tábor,aztán rájön a különbségre mert felfogni úgyis képtelen máshogy.
Engem kifejezetten zavarna ha hiányos lenne illetve korához képest túl sárga lenne.
Mármint azért egy 50 évesnek vagy egy 20 évesnek nem lehet azonos hófehér fogsora.
A hiányosságot arra értem ha látványosan elől lenne ez.
Na meg ha nagyon lyukas lenne elől.
Számít. Nagyon igénytelen vagy, nem kezdenék veled.
Nem érdekel milyen drága a fogászat, nem kellett volna megvárni, hogy kirohadjanak a fogai. Velem is előfordult már, hogy kilyukadt valamelyik fogam, de ahogy észrevettem, mentem is betömetni. És ingyen megcsinálták. Azért egy fog nem 2 hét alatt megy annyira tönkre, hogy ki kelljen húzni. Bocs, de én nagyon háklis vagyok erre, és undorodom az ilyen igénytelen emberektől, mint te. És te azt várod, hogy ilyen szájjal bárki is csókolózzon veled?
Habár.... van egy nagyon jó barátnőm, "10/10", magas, vékony, nagy mellek, formás fenék. Ha végigmegyek vele az utcán, minden pasi kigúvadt szemekkel bámul. A fogai viszont iszonyat rondák, elől sárga, hátul fekete. A szájszaga sem túl kellemes. 2 osztálytársam (lányok) kb. szintén így definiálható, a szájszaguk viszont messziről riasztó. Végülis nekik még így is tucatnyi pasi jut, de nem tudom hogy tudják elviselni a szájszagukat. Nekem nem lenne gusztusom ilyenekkel smárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!