Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy nem?

Figyelt kérdés
tegnap delutan szeretkeztunk parommal es egy kis baleset tortent, kilyukadt az ovszer es lehet hogy egy kicsi belem ment, de nem biztos, de a tegnap este megjott a mensim, igaz egesz ejjel csak keves volt de megjot.
2010. márc. 1. 04:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

értem én, hogy ezt nem itt kellene megkérdeznie, hanem nőgyógyásztól, vagy esemény utánit venni, stb, de szerintem az még nem jogosít fel arra senkit, hogy ekkora büdös paraszt legyen, hogy egyből leírja szegénynek, hogy terhes. Még azt sem mondhatjátok, hogy nem védekezett, meg hülye volt stb. Baleset történt, az óvszer kiszakadt. Gondolom nem az ő hibája...

Kérdezőnek: Szerintem legjobb, ha a 72 órás tabit beveszed, ha még nem telt el ez az idő. Így biztosra mehetsz, de egyébként szerintem nagyon kicsi az esélye annak, hogy terhes leszel...

2010. márc. 1. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
én bevenném a 72 oras tabit. de itt kérdezd meg inkabb. www. orvostudakozo. hu
2010. márc. 1. 16:40
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
Most ezek után már biztos hogy terhes!
2010. márc. 1. 21:53
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Naná hogy terhes.
2010. márc. 1. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!