Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy nem?

Figyelt kérdés
tegnap delutan szeretkeztunk parommal es egy kis baleset tortent, kilyukadt az ovszer es lehet hogy egy kicsi belem ment, de nem biztos, de a tegnap este megjott a mensim, igaz egesz ejjel csak keves volt de megjot.
2010. márc. 1. 04:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
Az csak látszat hogy megjött. Ahogy jött el is megy és marad a tereh. Én Teofil vagyok - ha név kellene.
2010. márc. 1. 08:29
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

a szeretkezés miatt is vérezhettél.. szerintem

de én nem mondanám tutira a terhességet

2010. márc. 1. 08:33
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
A többiek biztos szórakoznak, ugyanis ilyenkor nem lehetsz terhes. Terhességről akkor beszélünk, miután a megtermékenyített petesejt beágyazódott a nő méhébe. Ez pedig az esedékes aktustól számított kb. 2 hét (ekkora fejeződik be kb., ezért csak ekkor mutatnak valamit a terhességi tesztek, ugyanis ekkor kezd Hcg hormon termelődni). Azonban, hogy volt-e akkor peteérésed vagy sem, azt nem lehet tudni. Ugyanis egy nőnek a ciklusa során bármikor lehet peteérése, akár spontán is. Én is láttam már rá példát, hogy valaki közvetlenül a mensese után esett teherbe, de volt már rá precedens, hogy a peteérés pont a menstruáció alatt ment végbe. Ezt nem lehet tudni, azonban elég biztató, hogy megjött, de a helyedben azért megengednék egy tesztet magamnak kb. két hét múlva. Ha a peteérésed a ciklus közepére esett, akkor kizárt, hogy várandós vagy.
2010. márc. 1. 08:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

hát az a helyzet hgy van esély rá hogy terhes vagy

attól függetlenülhogy megjött mert pl mamám 4 hónapot!!!menstruált 3 gyerekével is.

ha én lennék a helyedben én elmennék ma nőgyógyász és irtanék egy sos tablettát. 5000-7000között van.

és akkor mennél tutira

én ezt tudom ajánlani.

2010. márc. 1. 08:38
 15/24 anonim ***** válasza:
a spermiumok még eléldegélnek 1 darabig a petevezetékben, ugyh nem sokat ér, h megjött. az is előfordulhat, h vki végigmenstruálja a terhességét, ugyh menj el orvoshoz. de ezen az oldalon is megkérdezheted, h mit mondanak. www.orvostudakozo.hu
2010. márc. 1. 08:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Mint már írták a teherbeesésnek legnagyobb a valószínűsége a peteérés alatt. Az pedig a ciklusod közepén van. És mivel az aktus az esedékes menstruáció előtt volt, ezért nem valószínű, h bármi baj legyen.
2010. márc. 1. 09:35
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy.
2010. márc. 1. 10:04
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg már holnap mehetsz szülni.
2010. márc. 1. 13:15
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Bármikor terhes lehetsz,függetlenül attól hogy megjött vagy sem.Barátnőm végig mensizett,a negyidik hónapban vette észre,mikor megmozdult!!!Addig semmi baja nem volt,és pontosan meg is jött neki.Védekezés mellett lett baba.

És hidd el,nem ő az egyetlen.Mi van ha te is így jártál??ezt itt a fórumon senki nem tudhatja!!!!

2010. márc. 1. 13:23
 20/24 anonim ***** válasza:

"Mi van ha te is így jártál??ezt itt a fórumon senki nem tudhatja!!!!"

Én tudom. Terhes.

2010. márc. 1. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!