Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csak látszat hogy megjött. Ahogy jött el is megy és marad a tereh. Én Teofil vagyok - ha név kellene.
2010. márc. 1. 08:29
a szeretkezés miatt is vérezhettél.. szerintem
de én nem mondanám tutira a terhességet
2010. márc. 1. 08:33
A többiek biztos szórakoznak, ugyanis ilyenkor nem lehetsz terhes. Terhességről akkor beszélünk, miután a megtermékenyített petesejt beágyazódott a nő méhébe. Ez pedig az esedékes aktustól számított kb. 2 hét (ekkora fejeződik be kb., ezért csak ekkor mutatnak valamit a terhességi tesztek, ugyanis ekkor kezd Hcg hormon termelődni). Azonban, hogy volt-e akkor peteérésed vagy sem, azt nem lehet tudni. Ugyanis egy nőnek a ciklusa során bármikor lehet peteérése, akár spontán is. Én is láttam már rá példát, hogy valaki közvetlenül a mensese után esett teherbe, de volt már rá precedens, hogy a peteérés pont a menstruáció alatt ment végbe. Ezt nem lehet tudni, azonban elég biztató, hogy megjött, de a helyedben azért megengednék egy tesztet magamnak kb. két hét múlva. Ha a peteérésed a ciklus közepére esett, akkor kizárt, hogy várandós vagy.
2010. márc. 1. 08:37
hát az a helyzet hgy van esély rá hogy terhes vagy
attól függetlenülhogy megjött mert pl mamám 4 hónapot!!!menstruált 3 gyerekével is.
ha én lennék a helyedben én elmennék ma nőgyógyász és irtanék egy sos tablettát. 5000-7000között van.
és akkor mennél tutira
én ezt tudom ajánlani.
2010. márc. 1. 08:38
a spermiumok még eléldegélnek 1 darabig a petevezetékben, ugyh nem sokat ér, h megjött. az is előfordulhat, h vki végigmenstruálja a terhességét, ugyh menj el orvoshoz. de ezen az oldalon is megkérdezheted, h mit mondanak. www.orvostudakozo.hu
2010. márc. 1. 08:48
Mint már írták a teherbeesésnek legnagyobb a valószínűsége a peteérés alatt. Az pedig a ciklusod közepén van. És mivel az aktus az esedékes menstruáció előtt volt, ezért nem valószínű, h bármi baj legyen.
2010. márc. 1. 09:35
2010. márc. 1. 10:04
Szerintem meg már holnap mehetsz szülni.
2010. márc. 1. 13:15
Bármikor terhes lehetsz,függetlenül attól hogy megjött vagy sem.Barátnőm végig mensizett,a negyidik hónapban vette észre,mikor megmozdult!!!Addig semmi baja nem volt,és pontosan meg is jött neki.Védekezés mellett lett baba.
És hidd el,nem ő az egyetlen.Mi van ha te is így jártál??ezt itt a fórumon senki nem tudhatja!!!!
2010. márc. 1. 13:23
"Mi van ha te is így jártál??ezt itt a fórumon senki nem tudhatja!!!!"
Én tudom. Terhes.
2010. márc. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések: