Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vágják ki a nők csiklójá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágják ki a nők csiklóját egyes arab népeknél? Hogy lehet gyerekük?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 22:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Én vtam az de ne üss meeeeeg

Tegnap is megvertél ma ne léccciiiiiii

2010. febr. 28. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Arra gondolt hogy ő okádott oda a kérdéstől:D

A csiklónak nincs szerepe a szaporodásban, csak a nő orgazmusában van szerepe, sztem barbárok hogy így kínozzák a nőket.

2010. febr. 28. 22:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A csiklónak nincs köze,ahhoz,hogy lehet-e gyermeke egy nőnek vagy sem.Azért vágják ki,hogy ne élvezzék a szexet.Elég brutál megoldás,kegyetlen egy európai embernek.Egyébként az arabokról is hallottam ilyet,egy könyvben olvastam,hogy büntetésből tették meg ezt egy nőnél.Nem tudom mennyire elterjedt ez ott,de egyes afrikai törzseknél valóban gyakori.
2010. febr. 28. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az araboknál is van :(, de már egyre ritkább, főleg a gazdagabb meg a műveltebb rétegeknél. Legalábbis én ezt olvastam.

22/l

2010. febr. 28. 22:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom vallási okból, de agyatlanok arra nem gondolnak, hogy akkor nem így lenne ha nem kéne oda..
2010. febr. 28. 22:53
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Azért van, hogy ne élvezze a szexet és ne dugjon félre a nő.

Ott a nő még ma is a férj tulajdona (amit jó drágán kell megvenni amúgy).

Vannak olyan helyek, ahol szépen be is varrják a lánynak, még idejében. Csak akkor oldják ki félig, mikor megházasodik (olyanra alakítják a varratot, hogy a férje a lehető legjobban élvezze) - de teljesen csak akkor szedik ki, amikor gyereket szül.

Szerintem a guminő emberségesebb megoldás.

2010. febr. 28. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Ez úgy tudom inkább az iszlám vallású népekhez kötődik legyenek afrikaiak, arabok stb.
2010. febr. 28. 22:59
 18/23 anonim ***** válasza:
2010. márc. 1. 02:28
 19/23 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező. Te miért lettél ilyen hülye?
2010. márc. 1. 04:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Az Afrikaiak vágják ki, azért mert egy primitív barbár nép...

Primitív állatok vagytok ti feketék, Afrikát ne vezessék feketék!

http://www.youtube.com/watch?v=DaTDEbvSUMQ

2010. márc. 3. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!