Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt aki pénzért megölelne, megsimogatna, kicsit szeretgetne?
Figyelt kérdés
Szex nélkül, csak eltöltene velem egy kis időt és fentebb leírtak lennének.
Még egy kérdés, gondolt már erre valaki ?!
2015. jún. 16. 22:52
1/8 anonim válasza:
Lélek prosti? Sztem, amúgy a sima prostik is vállalnák.
2/8 anonim válasza:
Én is gondoltam már sokat erre,de a megvalósítás nehézkes.Mivel nagyon hülyének néznek, ha odamennék így ezzel egy nőhöz... :/
24/F
3/8 A kérdező kommentje:
Sima prostik szerintem jót röhögnének ezen, még inkább sárba tiporva azt, aki ilyenre vágyik.
2015. jún. 16. 22:55
4/8 anonim válasza:
Én meg lánnyal csinálnék ilyet, szex nélkül.
F
5/8 anonim válasza:
szerezz barátnőt teli az utca szép lányokkal
6/8 anonim válasza:
Én, ingyen is megtenném, ha ismerném az illetőt jó ideje.
N
7/8 anonim válasza:
rosszlanyok.hu de a standard összegért le is szpnak.
8/8 anonim válasza:
Ha közel lakna hozzam az illető, rendes lenne el se várnám,hogy fizessen. Szeretek ölelgetni 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!