Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, nagyon jóban vagyunk. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Mindketten 15 évesek vagyunk. Sokat vagyunk együtt, szeretek a társaságában lenni, viccelődünk, dumálunk, stb... Egy valamit viszont nem értek! Folyton tereli a szót egy másik lányra(persze poénból) hogy az a lány mennyire szeret(csak szurkál vele, tudja hogy nem tetszik az a lány nekem). Miért csinálja ezt? Direkt piszkál vele. :P Szeretem őt, hogyan közeledjek felé? Mit tegyek? Hívjam el valahova?
2010. febr. 28. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Aha.
2010. febr. 28. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet h a másik csajjal akar téged összehozni bár lehet tévedek:) egyszerűen kérdezd meg tőle h bejössz-e neki:D ha nem mered kérdezd meg a barátnőid;)
2010. febr. 28. 21:21
 3/5 A kérdező kommentje:

21:21

Már százszor mondtam neki, hogy NEM tetszik az a csaj, ne hozza fel többett. :P Persze amikor felhozza hogy "Nézd csak azt a szépséget, beléd van zúgna!" "Nagyon tetszel neki." "Ugye milyen jó a feneke?" Utána mindig nevet.

2010. febr. 28. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

egy 4 betűs szó, jól figyelj: POÉN.

csak viccel, de ha jóban vagytok, nem is értem mi akadályoz meg, h elhivd vhová

2010. febr. 28. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:

ha poén akkor meg kaksizd le és térj rá a lényegre:D

holnapi első dolgod legyen h megkérdzed tőle;)

2010. febr. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!