Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy viselitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy viselitek az utcán leszólítgatást?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 11:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azok közé a lányok közé tartozom akiket lépten nyomon megtalálnak, látom vagyunk jópáran. Picit megnyugodtam, hogy nem csak nekem szenvedés. Elbizonytalanítottak az itteni leszólítós, ismerkedôs kérdések.
2015. jún. 16. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan ismerkedni eddig csak egy srác szólított le, de szerintem ő frissen szabadult a sárgaházból. Földreszállt angyalnak nevezett és szószerint leborult a lábaim előtt. Mindezt a metrón. Ugyan még utaznom kellett volna 2 megállót, de a következőnél ijedtemben leszálltam. De még láttam, hogy dalolászva végigugrál a szerelvényen a srác. (4-es metró) Próbáltam kedves lenni vele, de igazából sokkot kaptam ijedtemben. Ha úgymond normális srác szólított volna le valószínűleg örültem volna a közeledésének, de ilyen még nem fordult elő, inkább leszólást kaptam csak....

Pl mentem az utcán, szembe jött pár srác, röhögcséltek, lökdösődtek, az egyiket majdnem nekem lökték, aki azzal reagált, hogy: " legalább valami jócsajnak löknél b+"

Mit ne mondjak sokat lendített az amúgy is kevés önbizalmamnak. Nem gondolom, hogy ronda lennék, inkább erős átlag. De úgy tűnik ez kevés a mai fiúknak.

2015. jún. 16. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Àltalàban csak a zokniscigànyok, csövesek szoktak leszòlìtani :D inkàbb beszòlogatni szoktak, ezt is elsősorban cigànyok.
2015. jún. 16. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azt gondoltam, hogy ezt a kérdést egy fiú írta ki. :D De aztán olvasva a kérdező válaszát kiderült, hogy tévedtem.

Kedves kérdező lány és minden lány, akit megpróbálnak leszólítani utcán, örüljetek neki, mert az azt jelenti, hogy csinosak, vonzó megjelenésűek vagytok, vagy csábító a kisugárzásotok. Ezt egyfajta bóknak is vehetitek. :) Ha meg zavar titeket, (most kicsit bunkó leszek) akkor nyugodjatok meg, egy bizonyos életkor elérése után, már nem fognak titeket leszólítgatni. :]

Egyébként engem már akkor érdekelne az, hogy milyen stílusú leszólítást díjaznátok? Illetve mit mondjanak nektek, mi az ami még belefér, és nem sérti az intimszférátok?

2015. jún. 17. 00:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha mindenki kedvesen és aranyosan szólítana le, és elfogadná a nemet, nem lenne semmi gondunk veletek.

Szerinted brahiból hordok magamnál borssprayt?

Múltkor az éjszakai buszon kaptam el egy beszélgetést két lány között. Arról beszélgettek, hogy mennyire alap a táskába a bors vagy paprikaspray és ki se nagyon lépnek nélküle.

2015. jún. 17. 00:57
 16/17 anonim ***** válasza:

mondjuk az olyan stílusú lenne jó ami nem egy sablon, hogy 'de szép vagy add meg a számod' hanem valami helyzetből adódóan odaillő. nyilván ezt most itt nem tudom előre megmondani :D

meg engem pl idegesít ha a telefonszámomat akarják elkérni, nem szeretek idegenekkel telefonálni, 1000x privátabb mint egy fb például. tehát azt se szeretem ha azt akarják elkérni.

2015. jún. 17. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem az mindenképp szimpatikus lenne, hogy először köszön!!!! (mert ezt így nem nagyon szokták), aztán vagy vmi olyasmit mond, hogy reméli, nem haragszom, hogy leszólított, de nagyon csinosnak talál stb. (de udvariasabban, mint hogy jól nézel ki, add már meg a számod... és semmi pajzán célozgatás), vagy csak elkezd velem beszélgetni kedvesen vmi odaillő témáról (pl. időjárás, a zene, amit hallgatok stb).
2015. jún. 17. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!