Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy nem akarom, hogy folyton nyaljon- faljon mindenki előtt?
Nagyon szeret csókolózni, de hiába mondtam neki többször, folyton lesmárol nyilvános helyeken. De nem is úgy, hogy gyors csók, hanem a nyelvét a torkomig bedugja.
Én nagyon szeretem, hogy így csókol, de nem illik mások előtt, nekem is kínos, meg nekik is és ezt képtelen megérteni. Mit csináljak? Már többször mondtam neki a dolgot.
Nekem is volt ilyen exem, nagyon szerette az utcán, mozgólépcsőn, buszon, metrón, akárhol ledugni a nyelvét a torkomon. Én viszont nyilvánosan sosem szerettem csókolózni. Ha szóvá tettem, teljesen meg volt sértődve, hogy de ő csak szeret engem és ezt meg akarja mutatni a világnak is. Hiába próbáltam magyarázni, mindig az jött ki belőle, hogy én biztos nem szeretem. És semmi sem változott.
Nem véletlen, hogy már ex.
"Drágám nekem nagyon kellemetlen ha nyilvánosan, mások előtt mutatod be a csók tudásod."
Ha nem érti marad a fizikai "ellenállás". Elhajolsz ha csókolni próbál. Összezárod szorosan a szád, megharapod a nyelvét, persze nem le, csak meg. :D
Sok pasi nem érti, hogy van az a csók, ami kettőtökre tartozik és van a jól eső nyilvános, amikor csak gyorsan összeér a száj, az ajkak csókolják egymást, nem a nyelvek.
Nekem is volt ilyen pasim, először próbáltam neki elmagyarázni mi a gondom a nyilvános "smárolással". Utána mivel ebből nem értett fizikailag. Még ő volt megsértődve, hogy nem mutatom ki mások előtt az érzelmeim. Nála valami különös oknál összeforrt a nyilvános szexualitás a szerelem kifejezéssel. (mert otthon bármit megadtam neki, tehát nem voltam elhidegülve.) Végül mint sejthető volt szakítás lett a vége. Betelt a pohár, amikor el lett hívva egy családi eseményre, a nagyi születésnapjára és ott is ezt akarta csinálni, az idősebb rokonaim szeme láttára. (oké, felmentő tényező, hogy 19 évesek voltunk, még ránk borulva a hormonvödör, de ami sok az sok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!