Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segíthetnék neki? (lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segíthetnék neki? (lent. )

Figyelt kérdés

Bocsi,hogy ebbe a kategóriába írok de nem tudtam hova írhatnám.:S

Na szóval. Van egy osztálytársam(fiú) akivel ovi óta ismerjük egymást.Nagyon Szinte legjobb barátok vagyunk.Akár 2 testvér.Sajnos mostanába nagyon sok hülyeséget csinált,ezt én is belátom.:S Már sokszor segítettem neki és sikerült.Viszont most megint nagy hülyeséget csinált!Akár mit csinál én ki állok mellette és megpróbálok neki ezek után is segíteni.Sokan csodálkoznak,hogy miért lett ilyen.Én viszont gondolom.Sajnos mostmár mindenki ez alapján ítéli meg.Most sajnos még nagyobb bajban van! :S Az egyik hülye osztálytársam hazudgál össze vissza, olyanokat mond ami ezzel a dologgal kapcsolatban(amit csinált[ak]) egyáltalán nem igaz!Viszont csak őt keverik bele a sz*arba.:S Én ismerem és tudom,hogy amúgy nem lenne ilyen.Most azért ilyen mert sokáig nem foglalkoztak vele és ő oda ment ahol "befogadják".Mi hiába vagyunk nagyon jóba egyedül nem sok mindent tudtam neki "adni".Most azokkal van akik beleviszik a rosszba és miattuk kap.Az iskolába szokott kapni mindenért ami nem ott történik.:S Ott se tud viselkedni pedig a tanároknak is csak annyit kéne tenni,hogy szépen beszélnek vele( nem leordítják a fejét)és figyelnek rá,de sose így van! :S Nagyon jó tanuló is volt most pedig 6 tantárgyból is megbukott.:S

Szerintetek,hogy tudnék neki segíteni,hogy "jobb" legyen és ne mindenki a rálátás alapján ítélje?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. febr. 28. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan miről van szó?
2010. febr. 28. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Arról,hogy tudnék neki segíteni,hogy ne csinálj több ilyen hülyeséget és,hogy jobb tanuló legyen mint volt.Nem szeretném ha elvinnék javítóba.Segíteni szeretnék neki ha olyan lenne mint volt.Nem csinálna több balhét és nem ítélnék el azok miatt amiről nem tehet.

Lehet kicsit bonyolultan írtam le az előbb csak ideges vagyok.bocsii.:S:S

2010. febr. 28. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
De mit csinált??
2010. febr. 28. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
De konkrétan milyen hülyeségről van szó?
2010. febr. 28. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen hülyeségről van szó?

Biztosan tudja,hogy Rád számíthat,ha már eddig is mellette álltál,mikor szarban volt.Ennyi szerintem elég részedről.Hiába segítenél neki,nem tudsz mit.Ha már nem akar tanulni,akkor nem is fog.Azt meg,hogy így állnak hozzá,sajnos magának köszönheti,csak úgy tudna változtatni a környezete hozzáállásán,ha ő maga akarná nagyon és tenne is érte.Azt hiszem Te mindent megtettél,örülnék,ha lenne egy ilyen barátom.

2010. febr. 28. 19:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszorút gyújtottak.Leszedték az urnáról a fogóját.Mécseseket törtek.De ő azt mondja,hogy nem csinált.Ő csak úgy mond abban a történésben "volt".Állítólag csempét is szedtek szét vagy nem tudom de ezt mind a hárman letagadják.Én viszont nem tudom,hogy a 3 fiú közül kinek hihetnék.Én persze még a "barátomnak" hiszek.Sokan mondanak itt a környéken mást,hogy csak ő csinálta,de nem tudják az igazságot.
2010. febr. 28. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Könnyen lehetséges, amit feltételezel. Az ember akkor kerül rossz útra, mikor a társai nem fogadják be, és keresi a helyét a világban, csak sokszor az ilyenek rossz társaságba keverednek. Igazából engem se fogadtak be soha a komolytalanságom miatt (lehet, hogy itt pont az ellenkezője látszik), mindig is magamnak való voltam. De én ezt elfogadom, és nem akarok sehová tartozni. Majd lesz megfelelő társaságom, de nem akarok olyanok közé keveredni, akik rossz útra visznek. Szerintem örülhet neki, hogy van egy ilyen barátja, mint te. Nekem egyetlen igaz barátom sincs. Szerintem próbáld elszakítani ettől a társaságtól, és szembesítsd, hogy milyen nagyszerű barátja vagy, magyarázd el neki, hogy ennek nem lesz jó vége, ha így folytatja, segíts neki a tanulásban, stb.
2010. febr. 28. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Higgyétek el,ha ő nem akar változtatni,akkor akármennyire szeretik,akármennyit segítenek neki,nem fog megváltozni.Nem egy embert láttam már így tönkremenni,sajnos a saját családomban is.
2010. febr. 28. 19:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!!! :)
2010. febr. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!