Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud olyan zenéket, amik segíthetnek felejteni egy nagyon sokat jelentő személyt?
Figyelt kérdés
Az én volt barátomat,szeretek zenével felejteni..jó lenne,ha adnátok pár tippet.2010. júl. 9. 19:40
1/16 Rainmaker válasza:
Alvin és a mókusok - Bizalom
Ezt akkor ajánlom, ha szereted a punk stílust, és rosszban váltatok el, mert megbántott vagy megcsalt esetleg.
3/16 A kérdező kommentje:
kösz,mindenre vevő vagyok,rászoktatott a keményebb zenékre is:)
2010. júl. 9. 19:45
4/16 anonim válasza:
Brie Larson - Done With Like
Brie Larson - Life After You
Lady Gaga - Bad Romance (azért az annyira nem)
Lady Gaga - Dance In The Dark
Shakira - Don't Bother
Madonna - Sorry
La Roux - I'm Not Your Toy
Sugababes - About a Girl
Inna - Fall
(keress www.mp3raid.com -on vagy www.4shared.com - on onnan le tudod őket tölteni :) ;)
5/16 anonim válasza:
előző vaok ezek még keményebbek :D
Flyleaf - Missing
Ashley Tisdale - Acting Out
Aloha From Hell - No More Days To Waste
The Killers - Mr.Brightside
Avril Lavigne - My Happy Ending
6/16 anonim válasza:
Ezt nyomasd be tesó :D http://www.youtube.com/watch?v=8Eb6OJ3Lyi0 meghozza a partihangulatot és a rossz kedved is elszáll.egyébként meg engem a south park mindig megnyugtat. www.sp.hoff.hu
8/16 A kérdező kommentje:
kösz:D
2010. júl. 9. 19:56
9/16 A kérdező kommentje:
South Park-os komment aranyos volt:D kösz,megfogadom:D
2010. júl. 9. 20:01
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!