Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és van egy 4 tagú tinikből (17-18 évesek) álló banda akik rendszeresen terrorizálnak, egészen addig fajult a dolog hogy az egyik srác levizelte a nadrágomat. Én ekkor feljelentettem őket, azóta (is) folyton kapom a fenyegetéseket és az ótvarabbnál ótvarabb húzásokat. Ma például bent a városban találkoztam össze az egyik gyerek tesójával (velem volt anyám meg a húgom) és ez a gyerek szemrebbenés nélkül rámozdult a húgomra utána meg 1 perc alatt elhordta mindennek. (Oka nem volt rá)
1. Azért nem vertem eddig őket szarrá mert akkor én ülök vagy 10 évet.
2. Eggyel még elbánnék, de 4-gyel?
3. A városban 2 normális embert ismerek kb....
4. Ha kimozdulok tuti megtalálnak....
Sajnos epilepsziám van ami általában idegességre jön elő (nem volt már vagy egy éve)
A városban nem sok normális ember él...
Apám is alkoholista
Pénzem nem sok van....
Mondjatok valami okosat.... hátha... hogyan tudnék innen szabadulni?
Egyszerű azt mondani, melót nem igen találok sehol, jelenleg a szüleimre (anyámra) vagyok utalva... Egy normális albérlet minimum 50+rezsi és akkor még a kaja, ruha egyebek....
2015. jún. 14. 22:55
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben: feljelenteném őket becsületsértésért, húgod helyében pedig rágalmazásért. Mind a négyet, egyenként. Magánvádas, ha nem megy egyedül a vád akkor keress egy ügyvédet. Ha ez megvan, elítélik őket, akkor mennék polgári perre és sérelemdíjat követelnék, fejenként legalább másfél-két milliót (nem viccelek); ha nem is ennyit, de jelentősebb összeget lehet ezzel összeszedni. Legközelebb tudják, hogy kivel ne b*szakodjanak!
2015. jún. 14. 23:32
4/7 anonim válasza:
Ja igen, előző vagyok, még egy ilyen helyzet van, ne félj tőlük, egyszerűen fogd a telefonod, hívd fel a rendőrséget, és kérj egy járőrt; ha beszarnak se hagyd annyiban, kövesd őket. Ha ott van a rendőr mondd neki, hogy pereskedni akarsz és szükséged lenne annak a négy embernek az adataira, igazoltassa őket. Ezután az előző poszt következik.
2015. jún. 14. 23:35
5/7 A kérdező kommentje:
Ismerem őket személyesen, az adatokkal nincs gond a rendörségen van az ügy, de.... ők szentül állítják hogy mindent le tudnak tagadni....
2015. jún. 15. 00:23
6/7 anonim válasza:
Azt majd a bíróság megállapítja... Mindenesetre nyugodtan hívd újra a rendőrséget, és ha kell zaklatás és garázdaság miatt is tegyél feljelentést, lehetőleg ismeretlen tettes ellen (hiába mondanám el a tényállást, ha rosszul ítéled meg a helyzetet akkor hamis vád miatt téged vesznek elő, viszont ha a rendőr is azt mondja, hogy az adott cselekmény megvalósítja a bűncselekményt úgy meg is nevezheted őket). Nem kell parázni, minden különböző cselekménynél meg kell tenni a megfelelő jogi lépéseket.
2015. jún. 15. 01:13
7/7 anonim válasza:
Nehéz helyzet, a tanácsokhoz annyit tudnék hozzátenni, hogy ha lenne valami munkád, akár minimálbéres, akkor szobát is tudsz bérelni egynagyobb lakásban. Az Pesten olyan 40ezer körül szokott lenni rezsivel(persze nem a belvárosban, de a közlekedés jó), vidéki nagyvárosban még olcsóbb. Próbálhatsz távolabb otthontól bármilyen munkát keresni egy ilyen albival, aztán jobb munkát úgy már könnyebb és akkor esetleg költözni is tudsz. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!